Kolding Netavis

Så meget blev der indsamlet i Kolding

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Fra venstre ses Kirsten Woersaa Abildgaard, Margit Laub og Eva Warming. Privatfoto.

Søndagens indsamling gav over 300.000 kroner i Kolding.

Nu er vi glade. Sådan siger formand for Kræftens Bekæmpelse Kolding, Margit Laub.

Det er en kæmpe opgave at få planlagt og afviklet landsindsamlingen, og som ny vil man jo rigtig gerne gøre det mindst ligeså godt som ens forgængere.

Og det var også en helt ny kampagneleder, Kirsten Woersaa Abildgaard, som løste opgaven flot.

-Men det var med nogen ærefrygt, at vi gik i gang. Heldigvis fik vi god hjælp af Eva Warming, der har været med før og resten af bestyrelsen. Men det er kun lykkedes på grund af vores seje indsamlere. Det så lidt sort ud i starten, siger Kirsten Woersaa Abildgaard i en pressemeddelelse og fortsætter:

-Heldigvis meldte der sig mange indsamlere i den sidste uges tid, så vi er kommet op på 129 og et fint resultat på 303.704. Kontantbeløbet på 141.293 kr. og Mobilepaybeløbet på 162.411 kr. viser det stadigvæk er fornuftigt at have bøsserne med til penge. Og vi er så stolte af vore indsamlere – nogle har gået i 25 år, og det er vi meget taknemmelige for, men vi er også rigtig glade for alle de nye, der er kommet til i år. Og de har faktisk i gennemsnit indsamlet mere pr indsamler, end vi plejer nemlig 2350 kr. Så vi har næsten nået det samme beløb som sidste år. Vi har været lidt nervøse for resultatet, da vi i forhold til sidste år manglede 31 indsamlere.

Sønder Bjert og Sønder Stenderup, har Kræftens Bekæmpelse Kolding ikke kunnet dække, da deres stedlige koordinator er holdt. De håber, at finde indsamlere næste år.

-Men vi er dybt taknemmelig for alle de indsamlere, der hvert år bruger en søndag formiddag i en god sags tjeneste. Og vi bliver rørte og ydmyge, når vi hører, de oplevelser, de har haft som overlevere eller pårørende til et kræftforløb. For det viser sig, at der ligger en personlig historie bag næsten alles lyst til at indsamle. Men alle har vi det tilfælles, at vi gerne vil sikre at langt flere får et længere liv med færre senfølger, men også at færre dør af kræft. Det kræver økonomiske midler og der er vi taknemmelige for lokalområdets opbakning, slutter Kirsten Woersaa Abildgaard.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel