Kolding Netavis

Pinsesolen danser på Trapholt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Traditionen tro er der pinsemarked på Trapholt i Kolding. Foto: Trapholt (Arkivfoto)

Trapholt Parken danner rammen om det traditionsrige Pinsemarked på Trapholt, der i år slår teltdørene op den 9. og 10. juni.

Med det største marked for kunsthåndværk og design uden for København byder Trapholt Pinsemarked på nogle af Danmarks bedste kunsthåndværkere og designere. De særligt udvalgte udstillere beskæftiger sig med materialer som træ, papir, glas, keramik, smykker, tekstil, læder m.m. Så der er rig mulighed for at blive inspireret, købe produkter og høre om processen bag af kunsthåndværkeren selv.

På museet er der lejlighed til at opleve udstillingen Eske Kath – Den Fundamentale Usikkerhed, en præsentation af Nanna Ditzels møbeldesign, Michael Geertsen EKKO og den store udstilling Kay Bojesen – Humøret i dansk design.

I den kreative workshop, der tager udgangspunkt i Eske Kath udstillingen, kan børn og andre kreative sjæle slå sig løs. Ann Køhrsen, kunstner og kunstpædagog, står klar til at guide deltagerne gennem den kreative udfoldelse.

Caféen er bestemt også et besøg værd, og hvis vejret tillader det, kan kaffen eller frokosten nydes på caféens terrasse med smuk udsigt ud over Kolding Fjord.

Trapholt Pinsemarked har åbent klokken 10-17 den 9. og 10. juni. Der er fri entré til pinsemarkedet, Café Trapholt og Trapholt Designbutik. Gæster kan også besøge museets udstillinger både søndag og mandag under pinsemarkedet, hvor der er halv pris på entréen. Har man endnu ikke set Kay Bojesen – Humøret i dansk design, kan man også nå det, da pinsemarkedet er sidste dag, udstillingen er åben.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *