Piazzaen iholder afskedsfest

Tirsdag 11. September 2018 14:17 930
Piazzaen holder afskedsfest. Pressefoto. Piazzaen holder afskedsfest. Pressefoto.

Siden maj har Koldings borgere haft mulighed for at mødes i piazzaen i Nicolai Gården, men nu da efteråret banker på døren, holder piazzaen afskedsfest.

Henover sommeren har piazzaen i Nicolai Gården været et sted, hvor folk kunne mødes og slappe af, men i trit med at efteråret står på spring, så lukker den ned – det kommer dog ikke til at foregå i stilhed.

Onsdag den 19. september fra 16.00 til 17.30 er der nemlig afskedsfest. Her vil der være en pop up udstilling, der viser piazzaens historie fra tanke til handling. Piazzaen opstod ud fra en tanke om, at skabe et mødested i Nicolai Gården – men at lave et udendørs mødested i Danmark er en finurlig størrelse, da piazzaen skulle kunne modstå det danske vejr lunefuldhed.

Hele projektet har udviklet sig løbende siden den officielle åbning den 9. maj i år – og har hen over sommeren ændret sig i takt med, hvordan det er blevet benyttet af Koldings borgere.

Udover udstillingen er der en workshop, hvor man kan få lov til at bygge en lille version af kuplen, som et symbol på piazzaen. På den måde kan folk få et lille stykke af piazzaen med hjem, før den bliver pillet ned.

Afskedsfesten skal også ses som en tak til alle de mennesker, der har bidraget til projektet henover sæsonen.

Workshoppen er åben for alle, men ønsker man at deltage, må man meget gerne sende en tilmelding til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. senest den 17. september.

Tags