Par stak af fra hotelregning

Torsdag 22. November 2018 05:53 1203
Et ungt par stak i nattens mulm og mørke af fra hotelregningen. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Et ungt par stak i nattens mulm og mørke af fra hotelregningen. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Ungt par stak af fra hotelregning.

Forpagteren af Hotel Vamdrup har meldt et ungt par til politiet efter de stak af uden at betale for deres ophold på hotellet, skriver netavisen Sebro Press.

Politiet har efter et par dages efterforskning fået fat i kvinden:

- Hun opholdt sig på en adresse her i Vamdrup. Og så får vi nok også snart fat i manden, som efter vore oplysninger befinder et sted udenbys, fortæller politiassistent Ken Nissen, fra Landpolitiet i Vamdrup og Lunderskov om episoden til Sebro Press.

Boede på hotellet i fem dage

Det unge par, en kvinde på 22 år og en mand på 26 år, indlogerede sig på hotellet, og blev der i fem dage:

- De boede spiste og drak for cirka 5.000 kroner inden de i nattens mulm og mørke bare forlod hotellet uden at betale. Og det går altså ikke, siger Ken Nissen til netavisen.

Foreløbig har politiet præsenteret kvinden over for en sigtelse for bedrageri, og det samme vil ske med manden, når poltiet finder frem til ham:

- Vi ved også nu, at parret har flere lignende forhold på samvittigheden. Det er blandt andet nu kommet frem, at de også har forladt et hotelophold i Nyborg uden at betale, slutter Ken Nissen.

Tags