Kolding Netavis

Oplev Carmen på Kolding Teater

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Carmen opføres på Comwell Kolding Teater. Pressefoto.

Fredag den 12. oktober præsenterer Kolding Teaterforening Den Jyske Operas nye opsætning af Georges Bizets opera ”Carmen”.

Handlingen i operaen er følgende: Carmen, en underskøn kvinde, arbejder på en cigaretfabrik. Da hun ser soldaten, Don José, som synes at være den eneste mand, der ikke er interesseret i hende, forsøger hun at forføre ham. Det lykkes hende let, og Don José bliver vildt forelsket i hende. Han opgiver sin forlovede, Micaëla, og følger med Carmen til smuglerlejren, hvor hun bor.

Den frie fugl Carmen begynder snart at kede sig og falder for en anden mand, den berømte toreador Escamillo. Don José bliver drevet til vanvid af sin jalousi og dræber til sidst Carmen uden for tyrefægtningsarenaen i Sevilla, imens tusinder tiljubler den sejrende Escamillo.

Ved forestillingen i Kolding besættes rollerne som Carmen af Francine Vis, som Don José af Samuel Sakker, som Escamillo af Lars Møller og Lona Mohr Villadsen synger Micaëlas parti. Desuden medvirker Silvia Micu, Andreas Winther, Lise Christensen, Tue de Stordeur, Per Bach Nissen, Jens Bové og Jani Kyllönen. Musikken leveres af Sønderjyllands Symfoniorkester. Instruktør er Thaddeus Strassberger.

Du kan se Carmen på Comwell Kolding Teater den 12. oktober klokken 19.30. Billetter kan købes på www.billetten.dk.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *