Kolding Netavis

Nye sommerlopper

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
På lørdag er der atter loppemarked i Lunderskov. Foto: Lunderskov Ys Mens Club.

Der er nye sommerlopper, som sælges lørdag på Loppegården i Lunderskov.

Årsregnskabet for Loppemarkedet i Lunderskov viste, at der blev uddelt 189.000 kr. til 24 forskellige modtagere, herunder donationen i marts til Røde Kors arbejdet i Tyrkiet og Syrien. Så der er noget at leve op til i det kommende år, oplyser Lunderskov Ys Mens Club.

Men der er igen indleveret, hentet og sorteret mange nye lopper på Loppegården i Lunderskov.

Siden loppemarkedet den 4. marts har der været travlhed med forberedelserne til juni-markedet. Der forventes igen en kø af spændte loppekøbere, når porten hæves på lørdag klokken 09 til det traditionelle loppemarked på Loppegården, Rolykkevej i Lunderskov.

Der er lavet ændringer i opstillingen i hallerne, så nogle afdelinger bliver lettere tilgængelige og den renoverede møbelhal bruges bedre.

Hallerne er fyldt med ekstra gode lopper af næsten alle arter, og klargjort så lopperne står overskueligt på hylderne:

Møbler til alle husets rum – genbrugstøj, et afsnit med kunst og kuriositeter – cykler – havegrej – lamper og diverse TV , højttalere, radio, fotoapparater og elektronik – køkkengrej – fine pynteting – glas og porcelæn – billeder, malerier og rammer – tasker, sko og kufferter –”nye” CDer, grammofonplader og DVD’ er – rigtig mange spændende ”nye” flotte bøger – og ikke mindst en fin samling legetøj, der vil glæde ethvert barn.

I forbindelse med legetøjs-afdelingen laves denne gang et frimærkesalg, da vi har fået doneret en ret stor samling. Der er bl.a. poser med udenlandske mærker, 3000 – 4000 stk, og rigtig mange små-ark fra alverdens lande samt tre gamle frimærkealbums.

Loppemarkedet finder sted på lørdag den 3. juni fra klokken 9-12 på Rolykkevej 4 i Lunderskov. Det er Lunderskov Ys Mens Club, der står bag loppemarkedet.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel