Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Her ses bestyrelsen i Vamdrup Byforum. Foto: Nanette Anker Larsen. Her ses bestyrelsen i Vamdrup Byforum. Foto: Nanette Anker Larsen.

Nye projekter i Vamdrup

Skrevet af  torsdag 14. juni 2018 | 08:36

Vamdrup Byforum holdt i sidste uge deres første møde efter generalforsamlingen, bestyrelsen blev konstitueret og en lang række arbejdsopgaver blev delt mellem bestyrelsesmedlemmerne.

Første punkt på dagsordenen var konstituering og fordelingen af pladser i bestyrelsen forløb gnidningsløst. Helge Paulin fortsætter som formand for foreningen. Ligeledes fortsætter Tanja Marek som næstformand og Katja Hartvig som sekretær. Menige bestyrelsesmedlemmer er derfor: Anne Mette Henriksen, Anita Enevoldsen, Nicolai Olesen, Niels Thomsen og Sigfred Søndergård, skriver Vamdrup Byforum i en pressemeddelelse.

Efterfølgende skulle de mange opgaver der ligger i bestyrelsen fordeles på bestyrelsesmedlemmerne.

Der arbejdes fortsat på at færdiggøre det sidste af projekterne der blev igangsat i 2017, nemlig et informationsskilt ved biblioteket, som især besøgende i byen vil få stor gavn af. Det forventes færdigt efter sommerferien. Det laves for penge fra Centerbypuljen 2017, mens pengene for 2018 går til detailplanlægning af planerne for Kinotorv.

Der er lavet et midlertidigt torv foran Kino, som afventer igangsætningen af en mere permanent løsning. Det er fastlagt, hvordan det kommende torv skal se ud, og der er både tænkt på scene, opholdssteder og nem adgang til Kino. Et ønske er også at få igangsat noget lyskunst, både i tunellen i Østergade og på gavlen ind til Østergade 10.

De gamle stationsbygninger

Der blev også talt om, hvorvidt Byforum kan komme med forslag til hvad der skal være i de gamle stationsbygninger, og så blev der snakket trafiksikkerhed og sti langs Kongeåen.

Byforum har tidligere fortalt om, at de gerne vil samarbejde med de unge mennesker i byen, evt. via skole eller UngKolding.dk. Dette for at få deres input til, hvor de gerne vil opholde sig i byen. Der skal også snakkes om området bag skoletandlægen på Herredsvej, det vil ske i samarbejde med skolen.

Der blev også snakket om endnu et å-sted ved Vamdrup Å, lige som et nyt projekt er sat i søen hos Kolding Kommune, nemlig omkring legepladsen på Torvet.

Bestyrelsen fik også vendt julemessen, affaldsindsamling 2019, samarbejdet med Lokaldemokratiudvalget, BlueKolding og en kommende helhedsplan for Arena Syd.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Oktober 2018 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31