Kolding Netavis

Ny landbetjent

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Den nye landbetjent Hans Peter Poulsen tiltrådte 1. februar. Pressefoto.

Der er i alt ubemærkethed og i dybeste stilhed forgået et politiskifte i politiets landdistrikt-område 6640 Lunderskov og 6580 Vamdrup.

I skrivende stund er der dog endnu intet officielt udsendt om skiftet fra kommunikationsafdelingen hos Sydøstjyllands Politi i Horsens.

Men netavisen Sebro Press kan fortælle, at den nye betjent i lokalområdet hedder Hans Peter Poulsen, og at han er kommet til området fra en stilling inde på politistationen i Kolding.

Områdets hidtidige landbetjent, Ken Nissen, er efter have søgt og har fået en ledig stilling, rykket til Christiansfeld, som landbetjent.

Ken Nissen, som nu skal prøve kræfter ved at sørge for ro orden – plus alt det andet som hører til jobbet i Christianfald og nærmeste omegn, har været landbetjent i Vamdrup og Lunderskov de seneste 10 år, og har været ansat ved politiet i 30 år.

Vamdrup og Lunderskovs nye landbetjent, Hans Peter Poulsen, får ligesom sin forgænger også kontor på landpolitistationen i Vamdrup med fast træffetid, hver torsdag fra klokken 14 til 17 med telefonnummeret 51 55 94 07 og e-mailadressen: HP****@po****.dk.

Politikontoret i Vamdrup har til huse i samme bygning i midtbyen som Vamdrup Bibliotek, og det er på adressen Jernbanegade 1.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *