Kolding Netavis

Ny chefsygeplejerske på to afdelinger

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Louise Brix Sønderup er blevet ansat som chefsygeplejerske på Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme på Kolding Sygehus. Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Sygehus Lillebælt.

Louise Brix Sønderup er blevet ansat som chefsygeplejerske på Akutafdelingen og Medicinske Sygdomme på Kolding Sygehus under Sygehus Lillebælt. Hun tiltrådte stillingen den 1. marts og bliver en del af en ledelsestrio, der består af cheflæge Anne Friesgaard Christensen og chefsygeplejerske Linda Thisgaard.

Louise Brix Sønderup, som er uddannet psykiatrisk sygeplejerske, kommer fra en stilling som oversygeplejerske på Retspsykiatrisk Afdeling i Middelfart, hvor hun har arbejdet i tre år. Før det har hun haft forskellige ledende og specialiserede stillinger inden for psykiatrien i Middelfart, Vejle og Aabenraa. Hun har desuden gennemført forskellige lederuddannelser og er i øjeblikket i gang med en master i offentlig ledelse.

Louise Brix Sønderup siger, at hun er stolt og glad for at have fået jobbet som chefsygeplejerske og ser frem til at bidrage og gøre en forskel for patienterne på Kolding Sygehus. Selvom hun kommer fra en velkendt organisation, ser hun frem til at lære det nye speciale og det nye ledelsesniveau at kende. Hun har haft længe ambitioner om at prøve noget nyt, og Sygehus Lillebælt har et godt ry, hvilket glæder hende enormt meget.

Louise Brix Sønderup er oprindeligt fra Kolding og er netop flyttet tilbage til byen efter at have boet udenfor Fredericia i 12 år. Hun er gift med sin mand, Jan, i 20 år, og sammen har de to sønner på 17 og 15 år. I sin fritid nyder hun at løbe og være sammen med familien.

Med sin nye stilling som chefsygeplejerske på Kolding Sygehus ser Louise Brix Sønderup frem til at bringe sin erfaring og ekspertise ind i arbejdet og bidrage til at levere høj kvalitet i pleje og behandling til patienterne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel