Kolding Netavis

Ny chef for Karkirurgi

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Trine Maria Mejnert Jørgensen er ansat som ny cheflæge på Karkirurgi på Kolding Sygehus. Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Sygehus Lillebælt.

Kolding Sygehus har 1. juni ansat Trine Maria Mejnert Jørgensen, der vil indtræde i rollen som cheflæge for Karkirurgi.

Den erfarne læge overtager posten efter Kim Houlind, der har påtaget sig rollen som institutleder for Institut for Regional Sundhedsforskning på Syddansk Universitet.

Trine Maria Mejnert Jørgensen har haft en langvarig tilknytning til afdelingen, idet hun har været en fast bestanddel af Karkirurgi siden 2010. Hun startede som introstuderende og har gradvist avanceret til stillinger som afdelingslæge, overlæge og nu cheflæge.

Med sin solide baggrund ser hun frem til at påtage sig det nye ansvar:

-Jeg synes, det er så fedt, at jeg har fået dette job. Jeg er glad og stolt over det, og jeg har kun mødt opbakning, så det er positivt, siger hun i en pressemeddelelse.

Den 45-årige cheflæge er uddannet Cand. Med. fra Syddansk Universitet og har desuden en ph.d.-grad fra samme universitet samt en uddannelse som laborant fra Teknisk Akademi Syd i Sønderborg. Hendes imponerende cv inkluderer adskillige forskningspublikationer og artikler. Trine Maria Mejnert Jørgensen ser frem til at styrke afdelingens arbejde med at minimere komplikationer efter karkirurgiske indgreb samt at sikre, at patienterne altid bliver opereret til tiden.

Privat bor Trine Maria Mejnert Jørgensen i Kolding med sin kæreste og bruger sin fritid på træning af parrets Beauceron-hunde i en politihundeforening, koncert- og teaterbesøg samt tid i haven og naturen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel