Kolding Netavis

Ny chef for IT på Sygehus Lillebælt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
-Jeg er glad for at have fået jobbet, fortæller Thomas Wriedt. Foto: Tobias Nørgaard Pedersen/Sygehus Lillebælt.

Thomas Wriedt er pr. 1. juni ansat som ny IT-chef på Sygehus Lillebælt.

Han kommer fra et job som funktionschef for Kvalitetssikring og Automatisering i Regional IT i Region Syddanmark. En stilling, han havde gennem fire år.

Den nye IT-chef har en fortid hos en række virksomheder herunder Vestas, hvor han i to år havde titlen senior manager – og gennem flere år havde ansvaret for først IT-tests og siden processer. Han har også arbejdet for blandt andre TDC, CSC Consulting Group og Finanssektorens Uddannelsescenter.

-Jeg er glad for at have fået jobbet. Det er rigtig spændende at være i en stilling, hvor man er tæt på dér, hvor det sker. For i IT-afdelingen er vi dagligt i tæt berøring med kollegaerne og arbejdet på afdelingerne, siger han i en pressemeddelelse.

54-årige Thomas Wriedt er cand. mag. i informationsteknologi og historie fra Aarhus Universitet og har gennem årene haft en række ledende stillinger.

Han bor i Stjær, nord for Skanderborg, med sin hustru. Sammen har de to børn på 19 og 17 år. I fritiden kaster han sig gerne ud i ’gør-det-selv-projekter’ eller bruger tid på sine fritidsinteresser – som jagt og backpacking-ture rundt omkring i Danmark og Norden.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel