Kolding Netavis

Moderne kunstgræsanlæg klar til indvielse

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Lørdag står formand for Fritids- og Idrætsudvalget, Søren Rasmussen (DF), sammen med formand for Kolding IF, Claus Holm-Søberg, klar til at klippe snoren til det nye kunstgræsanlæg ved Kolding Stadion.

Kunstgræsanlægget på den gamle bane 4 ved Kolding Stadion, hvor fodboldspillerne i Kolding IF til dagligt holder til, er klar til at blive taget i brug. Søren Rasmussen (DF), formand for Fritids- og Idrætsudvalget i Kolding Kommune glæder sig til officielt at kunne åbne banerne.

– Der er et stort pres på træningsbanerne ved Kolding Stadion, og med det nye kunstgræsanlæg kan vi få meget mere spilletid til de mange fodboldglade børn og voksne i byen, så det bliver en fornøjelse at indvie banerne, siger Søren Rasmussen (DF) i en pressemeddelelse.

Åbningen finder sted inden U17 og U19 divisionsspillerne fra Kolding IF løber på banen til deres første hjemmekamp på kunstgræsbanen. Og hos Kolding IF ser man frem til at tage det flotte anlæg i brug.

– Jeg glæder mig til at markere det sammen med vores fodboldspillere, forældre, naboer og andre, der har lyst til at være med. Vi har set frem til denne dag længe. Nu kan vi tage dette fantastiske kunstgræsanlæg i brug og dermed endelig samle alle vores aktiviteter her ved Autocentralen Park. Med banen får vi et moderne og tidssvarende anlæg til stor gavn for klubbens og gæstende fodboldspillere samtidig med at vi opfylder et vigtigt licenskrav. Stor tak til Kolding Kommune for at prioritere denne investering, siger Claus Holm-Søberg, formand for Kolding IF fodbold.

Anlægget består af en 11-mands fodboldbane, to 8-mands fodboldbaner, et aktivitetsområde og tribune. Byens skoler, institutioner og andre lokale fodboldklubber får ligeledes mulighed for at benytte kunstgræsanlægget.

Program for dagen

Kl. 11.30 Indvielse af kunstgræsanlægget v/ Søren Rasmussen og Claus Holm-Søberg
Kl. 12.00 U17 herrer division, Kolding IF – HIK (København)
Kl. 14.00 U19 herrer division, Kolding IF – HIK (København)

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel