Kolding Netavis

Lokalt byggefirma satser på nytænkning

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen
Her ses Allan Philipsen fra Lunderskov Nybyg. Foto: sebro-press (Arkivfoto)

Byggevirksomheden, Lunderskov Nybyg udvider nu sit virkeområde på byggemarkedet. Og det sket med nytænkning.

Firmaets administrerende direktør, Allan Phillipsen, fortæller til netavisen sebro-press, at nytænkningen sker ved at opkøbe jord, byggemodne, udstykke i parcelhusgrunde, og ved salg træffe fast aftale køberne om, at husene på grundene bygges af Lunderskov Nybyg:

-Vi har allerede gang i et sådant projekt i Alminde nord for Kolding på 27 byggegrunde, og vi er stærkt på vej med et lignende projekt i Harte, lige vest for Kolding, fortæller administrerende direktør Allan Philipsen fra Lunderskov Nybyg til sebro-press.

Nye medarbejdere

Han fortæller videre, at det seneste år har Lunderskov Nybyg oplevet en meget kraftig stigning i antallet af ordrer, og at det har medført ansættelser af tyve nye medarbejdere, så medarbejderstaben nu er oppe på 55:

-Årsagen til travlheden skal nok findes i coronaen. Folk har fået bedre tid og flere penge mellem hænderne, og så der mange, der har valgt at renovere, bygge til eller bygge helt nyt, lyder fra direktøren.

Og de nye medarbejdere har Lunderskov Nybyg ansat for modvirke, at travlheden medfører forsinkelser i bestående ordrer:

-De nye ansættelser fordeler sig over hele spekteret af medarbejdere fra tømrere, murere, støbefolk til kontorfolk. – Og det er med tiltaget stort set lykkedes for os, at undgå forsinkelser, så kunderne har ikke mærket noget, siger Allan Philipsen.

Han benytter i øvrigt lejligheden til i denne forbindelse at uddele roser til firmaets samarbejdspartnere med adresse til især kommunerne, som har formået selv i corona-tiden at få tingene til at lykkes godt og peger på ekspeditionen af byggesager med videre.

Prisstigninger bekymrer

Byggebranchen rammens for tiden af ret voldsomme stigninger på materialer. Og det bekymrer Allan Phillipsen:

-Der er tale om stigninger på helt op til 30 – 35 procent. Kunder der allerede har ordre inde hos kommer dog ikke at mærke noget, idet vi naturligvis holder vore aftaler, men nye kunder vil nok kommer at mærke, at det bliver dyrere at bygge, lyder det fra den administrerede direktør hos Lunderskov Nybyg, Allan Philipsen.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel