Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Tanya Buchreitz Løwenstein (V). Privatfoto. Tanya Buchreitz Løwenstein (V). Privatfoto.

Lige muligheder og Borgerens centrum

Skrevet af  Torsdag 7. Juni 2018 | 04:30

Læserbrev af Tanya Buchreitz Løwenstein, Kolding byråd (V).

Socialdemokratiets gruppeformand er ude og rette store anklager mod politikere i blå blok, fordi der i forbindelse med grundlovsmøde på Skamling, også var mulighed for at få en guidet tur og høre om de spændende planer for området af kommunale medarbejdere.

Udover at forestå denne del, har kommunen ikke på nogen måde været en del af hverken afvikling eller finansiering af grundlovsmødet, som socialdemokratiske kræfter ellers gerne vil have det til at fremstå.

Vi så samlingen af menneske, som en god anledning for kommunen, til at vise nogle projekter frem, hvilket man fra forvaltningen har benyttet sig af.

På samme måde som når medarbejdere omkring Marina City stiller op til et partiarrangement for SF. Jeg går ud fra at SF har arrangeret dette, for at involvere nogle borgere i, hvad der sker i vores skønne kommune og det kan jeg kun hilse velkommen så længe de ligesom os andre, selv afholder deres udgifter til den indbudte forplejning.

Ligesom at jeg også har en forventning om at man opruster i Legeparken, når børnene holder grundlovsmøde, så har jeg kun ros til overs for fleksible medarbejdere, der stiller op hvor borgerne er. Det er for mig at se borgerens centrum! En skam at Socialdemokratiet ikke deler den begejstring, og tillige går i medierne med kritik, fremfor at tage deres undren internt.

Fra partiet der normalvis hævder at stå bag medarbejderne, gælder det tilsyneladende kun indtil de kan bruges i en smædekampagne omkring magtfuldkommenhed i borgmesterpartiet.

Pinligt! Og så klinger det også ret hult, fra et parti der havde valgt en kommunal lokation i form af Nicolai komplekset til eget grundlovsmøde.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Februar 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28