Kom til Åben genbrugsplads

Onsdag 29. Januar 2020 05:18 428
Torsdag holder Kolding Kommune Åben genbrugsplads på Kolding Syd Genbrugsplads. Foto: Kolding Kommune. Torsdag holder Kolding Kommune Åben genbrugsplads på Kolding Syd Genbrugsplads. Foto: Kolding Kommune.

Torsdag 30. januar slår kommunen bommen op og holder Åben genbrugsplads på Gejlhavegård. Farligt affald 24-7 er nu nået til både Christiansfeld og Kolding Syd Genbrugsplads.

Der sker ting og sager på genbrugspladserne i Kolding Kommune. Senest er Farligt affald 24-7 nået til genbrugspladserne i Christiansfeld og Kolding Syd. Det betyder at borgere nu kan aflevere malerbøtter, spraydåser og kemikalier døgnet rundt på fire af kommunens fem genbrugspladser, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Det fejres med en varm pølse på den ene af de to pladser torsdag den 30. januar klokken 14-17 – nemlig Kolding Syd Genbrugsplads. Her holdes Åben genbrugsplads og man fortæller om alt det nye på pladsen:

- Se hvordan du bruger Farligt affald 24-7.

- Blive klogere på de nye skilte på pladsen, der skal gøre det nemmere for borgerne at sortere og aflevere deres affald, så mest muligt kan sendes til genanvendelse.

- Høre om en ny og smartere måde at aflevere blød plast på.

Adressen er Kolding Syd Genbrugsplads, Gejlhavegård 12, 6000 Kolding.

Tags