Kolding Netavis

Kolding-politiker forlader Dansk Folkeparti

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Karina Adsbøl forlader Dansk Folkeparti. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Folketingspolitikeren forlader Dansk Folkeparti sammen med tre andre folketingsmedlemmer.

Uroen fortsætter i Dansk Folkeparti (DF). Karina Adsbøl fra Hjarup, der er folketingsmedlem, forlader DF sammen med Liselott Blixt, Bent Bøgsted og Lise Bech, skriver Ekstra Bladet.

-Der er et rigtigt dårligt arbejdsmiljø. Vi har jo en gruppe, som aldrig nogensinde har været splittet, men er splittet til atomer, fortæller Karina Adsbøl til Ekstra Bladet.

På Facebook skriver Karina Adsbøl blandt andet:

-Jeg hverken kan eller vil gå på arbejde med ondt i maven, hvor arbejdsmiljøet er i bund, hvor jeg ikke kan sige tingene internt, uden bagefter at skulle blive revset for det. Ingen kan tvinge mig til, at bakke op om en formand, som lige om lidt igen skal sidde i en byret anklaget for dokumentfalsk og svindel. Det hverken vil jeg, eller kan jeg.

-Så kan man være nok så dygtig til at kommunikere og en politisk superstar.
Hvis man ville Dansk Folkeparti det bedste, så havde man ventet med at stille op, til sagen var afsluttet. Min familie fortjener ikke en mor eller kone, søster eller datter, som ikke kommer glad hjem, men som tværtimod er frustreret, udkørt og træt, pga. intern splid. Og blot bruger weekenden til at samle kræfter til at skulle afsted igen. Derfor siger jeg farvel til Dansk Folkeparti, men fortsætter mit arbejde i Folketinget, som en fri fugl (løsgænger, red.).

Årsagen til, at de fire folketingsmedlemmer forlader DF, sker netop i protest mod Morten Messerschmidt, der er ny formand i partiet.

Karina Adsbøl blev valgt til Folketinget ved valget i 2011. Hun bor i Hjarup i Kolding Kommune.

Læs Kolding Nyheder her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel