Kolding Garden forærer ung pige fløjte

Tirsdag 21. Januar 2020 05:28 625
Her ses en meget glad Liva Topp med sin nye fløjte, givet i gave af Kolding Garden. Foto: Kolding Garden. Her ses en meget glad Liva Topp med sin nye fløjte, givet i gave af Kolding Garden. Foto: Kolding Garden.

Kolding Garden hjalp Liva Topp, der stod og manglede en fløjte.

Kolding Garden så et opslag på den fælles garderside på Facebook. Her var der et nødråb fra en bekymret mor til en ung garderpige. Nødråbet lød på at pigen, Liva Topp, nok var nød til at stoppe sin musiske gøren i den lokale garde, da hun desværre ikke kunne tåle metallet i den fløjte som hun spillede på, da det gav hende store udslæt rundt om munden.

Det kunne man i Kolding Garden ikke sidde overhørig uden at gøre noget, for man havde helt sikkert løsningen på problemet, oplyser Kolding Garden i en pressemeddelelse.

Hos Kolding Garden har man opkøbt en lang række instrumenter fra omkringliggende foreninger, og heriblandt fandtes fire fløjter i bakelit hvoraf den ene nu er landet på Sjælland. Kolding Garden besluttede at forære fløjten som en julegave til den unge pige, som altså nu igen kan se frem til at spille musik med sine kammerater.

Garderliv er nemlig også at hjælpe hinanden på tværs af foreninger – og når Kolding Garden nu har muligheden for at holde liv i Garderånden hos et ungt menneske – så er det bare med at springe til. For hos Kolding Garden er valgsproget: ”Musik er livet!”.

Se billederne nedenunder...

Tags