Kolding Å over sine bredder: Vej spærret - men det blæser nogle bilister på

Lørdag 15. Februar 2020 11:49 832
Her er bilisten på vej gennem vandmasserne på Plovfuren. Oppe ved Alpedalsvej valgte medpassagereren at stige ud af bilen og fjerne skiltet, der viser at Plovfuren er spærret for gennemkørsel. Foto: Elo Christoffersen. Her er bilisten på vej gennem vandmasserne på Plovfuren. Oppe ved Alpedalsvej valgte medpassagereren at stige ud af bilen og fjerne skiltet, der viser at Plovfuren er spærret for gennemkørsel. Foto: Elo Christoffersen.

Kolding Å står højt i disse dage og derfor er Plovfuren spærret for gennemkørsel.

Plovfuren i Kolding er i øjeblikket spærret, da Kolding Å er gået over sine bredder. Vandmasser dækker vejen over åen.

Men det blæser nogle bilister på. Da Kolding Netavis lørdag formiddag var på stedet, kørte tre biler gennem vandmasserne. En bilist valgte, at sende medpassagereren ud for at fjerne skiltet, der spærrer Plovfuren fra Alpedalsvej. Og så valgte en anden bilist da også lige, at køre gennem, mens medpassagereren nu havde fjernet skiltet. Skiltet blev sat på plads og så kørte bilisterne væk.

Vandstanden falder nok ikke de kommende dage, da der kommer mere regn og søndag byder atter på storm. I løbet af søndagen forventes der, at falde omkring 30 millimeter regn, forlyder det fra meteorologerne.

Se billederne nedenunder...

Tags