Kolding Netavis

Klovneforeningens julemand tager ud med sang og småkager

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

For andet år i træk sender foreningen Hospitalsklovne Trekantsområdet julemanden rundt til plejehjemmene i Kolding Kommune.

Det sker sammen med pianisten Preben Vincent Glue. Foruden de kendte julesange medbringer de denne gang også masser af julesmåkager. Dermed kan alle komme i den helt rigtige julestemning.

Julemanden – i skikkelse af David Lautrup – ønsker kun det bedste af det bedste, når det drejer sig om småkagerne. Derfor har han været forbi Landlyst Bageri ved Vester Nebel for at prøvespise kagerne. Og skal man dømme efter det antal, der blev sat til livs, har beboerne og personalet på plejehjemmene noget at glæde sig til.

-At besøge alle plejehjem i kommunen, er ensbetydende med, at der skal bages en ordentlig stak julesmåkager, for der skal være nok til alle. Heldigvis har Sonny Johnsen fra Landlyst Bageri sagt ja til at påtage sig opgaven, og dermed er den opgave lagt i de bedste hænder, lyder det fra julemanden.

Besøget på plejehjemmene tager sin begyndelse tirsdag den 5. december, og første besøg er hos Kongsbjerghjemmet. Derefter går det slag i slag indtil tirsdag den 19. december, hvor sidste besøg er hos Kirsebærhaven.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel