Kendis fra "Løvens hule" kommer til Vamdrup

Søndag 16. September 2018 06:59 1990
Jesper Buch kommer til Vamdrup med sit populære foredrag. Pressefoto. Jesper Buch kommer til Vamdrup med sit populære foredrag. Pressefoto.

Jesper Buch, der er kendt fra DR-programmet "Løvens hule" kommer til Vamdrup.

Iværksætteren og industrimanden, Jesper Buch - kendt som en af løverne i DR-programmet "Løvens Hule" - kommer til Vamdrup med sit populære foredrag. Det sker onsdag den 30. januar 2019 i Arena Syd, skriver netavisen Sebro Press.

Jesper Buch en af Danmarks mest succesrige forretningsmænd. I sit foredrag fortæller om sin karrieres op og nedture og deler ud af sin viden. Du kommer helt tæt på hans spændende og imponerende historie om "JUST-EAT" og livet som iværksætter – et godt gammeldags eventyr er i sigte. Foredraget er en medrivende fortælling om, hvordan han startede op i en kælder, og hvilke talrige udfordringer han siden mødte på sin vej til den store succes. En historie, der også er blevet til bogen Kick-ass - fra kælder til milliard.

Han betegnes som en vanvittig målrettet og arbejdsom herre. Og ikke så underligt, at hans mantra er "Whatever it fucking takes!" Men pas på. Hans energi smitter, skrives der blandt andet om hans foredrag.

Jesper Buch er in øvrigt herfra egnen. I Vamdrup siger de, at han er fra Vamdrup, og Lunderskov, at han er fra Lunderskov. Men det er ganske vist. Hans fars gravsted - eller måske rettere sagt monument - findes på kirkegården ved Skanderup Sognekirke.

Billetter til foredraget 30. januar 2019 i Arena Syd kan allerede købes fra mandag.

Tags