Kolding Netavis

Investeringskoncept i Lunderskov nomineret til pris

Blandt de tre nominerede her i Region Syddanmark er et investeringskoncept i Lunderskov. Pressefoto/Arkivfoto.

Den 13. september bliver det afgjort, hvilken virksomhed der vinder regionsfinalen af Akademikerprisen og går videre til den nationale konkurrence.

Akademikernes A-kasse uddeler en gang om året Akademikerprisen for at hylde de små og mellemstore virksomheder (SMV), som med ansættelsen af akademikere har skabt resultater.

Blandt de tre nominerede her i Region Syddanmark er et investeringskoncept i Lunderskov.

“Investering og Studiebolig” er et investeringskoncept og et deleøkonomisk alternativ til forældrekøb. Med en faglighed indenfor virksomhedskultur, forandringsledelse og HR, fik Emilie Vorager i 2021 rollen som tovholder for driften, samt udvikling og effektivisering af processer for den daglige administration.

Siden ansættelsen af Emilie og virksomhedens Brand Manager, er Investering og Studiebolig vokset fra tre til 11 medarbejdere.

Aktionærkredsen er mere end tredoblet, og virksomheden har desuden lanceret to nye søsterselskaber indenfor samme investeringskoncept

De to andre nominerede er fra Odense.

Den 13. sptember afsløres det, hvilken virksomhed der vinder regionsfinalen og dermed går videre til den nationale konkurrence.

Akademikerprisen blev uddelt første gang i 2015, og formålet er at sætte fokus på de vækstmuligheder, der er i at ansætte akademikere i små og mellemstore virksomheder.

Tagget med:
Del denne artikel