Kolding Netavis

Inciterende argentinske rytmer på Godset

Elo Christoffersen
By Elo Christoffersen

Godset kommer til at syde af inciterende argentinske rytmer den 5. september, når Jazz6000 og tangoforeningen La Luna inviterer til en festlig aften med Sued, Bévort, Ankarfeldt, Bisgaard og deres moderne tolkning af den klassisk tangomusik.

I samarbejde med den lokale tangoforeninge La Luna inviterer Jazz6000 på en musikalsk lystvandring gennem argentinsk folklore, tango nuevo og nordisk jazz leveret af Sued, Bévort, Ankarfeldt, Bisgaard. Vi kommer til at høre moderne kompositionsmusik inspireret af såvel tango som klange og rytmer fra jazz og rock.

Koncerten byder først og fremmest på mulighed for lytte, mens eventyrlystne tangodansere må holde sig i skindet så længe der er coronavirus i luften.

I centrum er den aldeles virtuose bandoneonspiller Martin Sued, der regnes for en af Buenos Aires bedste på sit instrument – en særlig form for argentinsk harmonika, som han bestrider med stor fantasi, teknisk overskud og fængende dynamik.

Martin får med- og modspil af Pernille Bévort, Morten Ankarfeldt og Ulrik Bisgaard – musikere der alle bevæger sig hjemmevant i feltet mellem verdensmusik og jazz.

Koncerten præsenterer musik af Martin Sued og Pernille Bévort, musik der favner traditionen fra tangolegenderne Astor Piazzolla og Dino Saluzzi, og samtidigt afsøger nye musikalske horisonter.

Gå ikke glip af denne koncert hvor man kan drømme sig væk til fjerne og mere eksotiske himmelstrøg og lade sig forføre af smægtende latinrytmer.

Line up

Martin Sued: bandoneon
Pernille Bévort: saxofon
Morten Ankarfeldt: kontrabas
Ulrik Bisgaard: trommer

Koncerten finder sted den 5. september på Godset i Kolding. Koncerten starter klokken 20 og dørene åbnes klokken 19.30. Billetter kan købes på www.Jazz6000.dk. Billetter sælges kun i forsalg. Der er begrænset antal billetter grundet coronasituationen.

OPDATERING 1. september

Koncerten er aflyst på grund af rejserestriktioner som følge af COVID-19. Læs mere her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel