Fredag, 24. maj 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Bowlingklubben Trekanten KIF sender fem spillere til Champions Leauge i Holland. Her ses to af spillere i aktion: Steffen Tang-Petersen(tv) og Tim Stampe. Pressefoto. Bowlingklubben Trekanten KIF sender fem spillere til Champions Leauge i Holland. Her ses to af spillere i aktion: Steffen Tang-Petersen(tv) og Tim Stampe. Pressefoto.

Herrerne skal spille Champions Leauge

Skrevet af  Mandag 25. Februar 2019 | 21:25

Bowlingklubben Trekanten KIF skal spille Champions Leauge i Tilburg i Holland på lørdag, den 2. marts.

Det er et nyt koncept, som prøves af i Europa, hvor mesterklubhold mødes. Der spilles et holdformat, kaldet Bakersformat, som endnu ikke spilles i Danmark, men internationalt.

Spillet består af 10 ruder og dette format, hvor fem atleter skiftes til at spille en rude, betyder, at hver atlet spiller to ruder i den samlede serie og score.

Sportschef Jan Andersen fra BK Trekanten KIF glæder sig meget til at skulle til Holland.

- Det bliver en oplevelse af de helt store med det hold vi har. Vi har en stor styrke i holdsamarbejdet, og har et rigtigt højt niveau. Det at kunne konkurrer med mestre fra og i andre lande, vil give os stor styrke frem mod forårets opgaver, hvor vi bl.a. skal forsøge at gentage vores DM-succes, fortæller Jan Andersen.

Det stiller store krav til holdsammensætningen og holdspillet. Det er et format, som tidligere er blevet spillet i Danmark, men har været taget af programmet, hovedsageligt fordi det også blev skrottet internationalt. Nu er det tilbage, og det tiltaler formand for BK Trekanten KIF, Ole Stampe helt vildt.

- Det betyder, at holdspillet bliver en endnu større faktor, og det kan jeg godt lide, siger Ole Stampe.

Holdet til dysten i Holland, som fire gange i træk har vundet det danske mesterskab i 5-mandshold, er: Jan Andersen, Mik Stampe, Tim Stampe, Anders Lousdal og Steffen Tang-Petersen.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Maj 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31