Kolding Netavis

Her skal Dansk Melodi Grand Prix 2024 afholdes

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Agnete Schlichtkrull/DR

Danmarks Radio (DR) har nu offentliggjort, hvor Dansk Melodi Grand Prix 2024 skal afholdes.

For andet år i træk bliver det på Sjælland, at Dansk Melodi Grand Prix skal arrangeres. I 2024 bliver det i DR Koncerthuset, oplyser DR søndag.

Artisterne præsenteres i det nye år, men sikkert er det, at vinderen sendes en tur over Øresund til Eurovision Song Contest i Malmø. Det finder sted med to semifinaler den 7. og 9. maj samt den store finale, lørdag den 11. maj.

-Dansk Melodi Grand Prix er en begivenhed, der år efter år samler danskerne på tværs af musiksmag, geografi og alder. Seerne og publikum kan se frem til et flot show fra Koncertsalen, der giver artisterne en unik mulighed for at levere stærke optrædener på en eftertragtet scene og med højt nok til loftet til at rumme de store følelser, som også er en vigtig del af Grand Prix-universet, fortæller programchef for Dansk Melodi Grand Prix i DR, Erik Struve Hansen, i en pressemeddelelse.

Dansk Melodi Grand Prix 2024 finder sted lørdag den 17. februar klokken 20.

230219 Leonora vinder DMGP foto Elo Christoffersen
Her ses Leonora, der er den seneste deltager (2019), der har været med i finalen ved Eurovision Song Contest. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Og nu må DR virkelig stramme sig an, hvad angår musikken i Dansk Melodi Grand Prix. Danmark har ikke været med i finalen ved Eurovision Song Contest siden 2019, hvor Leonora med sangen “Love is forever” sikrede Danmark en 12. plads blandt de 26 deltagende lande.

Sidste års danske vinder, Reiley fra Færøerne faldt slet ikke i seernes smag ved sidste års semifinale ved Eurovision Song Contest. Reiley fik blot seks point og sluttede som nummer 14 ud af 16 lande.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel