Gratis juleparkering midtbyen

Torsdag 14. November 2019 18:34 380
På udvalgte dage omkring jul bliver det muligt at parkere i Borchs Gård og på de øvrige kommunale betalingspladser i Kolding midtby uden at skulle have pungen frem. Foto: Kolding Kommune. På udvalgte dage omkring jul bliver det muligt at parkere i Borchs Gård og på de øvrige kommunale betalingspladser i Kolding midtby uden at skulle have pungen frem. Foto: Kolding Kommune.

På udvalgte dage omkring jul bliver det igen i år muligt at parkere bilen på de kommunale betalingspladser i Kolding midtby uden at skulle have pungen frem.

Kolding Kommune tilbyder gratis juleparkering på betalingspladserne følgende dage:

Fredag den 22. november
Lørdag den 23. november og alle lørdage herefter frem til jul
Tirsdag den 24. december-1. januar, begge dage inklusiv

- Efter ønske fra City Kolding starter vi i år med betalingsfri juleparkering allerede fredag den 22. november, når julemanden ankommer til Kolding, og hvor der vil være masser af julearrangementer. Det kan måske være svært at holde rede på, hvornår man må holde på betalingspladserne uden at betale, men vi sørger selvfølgelig for, at der bliver opsat tydelig information på alle betalingsautomaterne, fortæller trafikplanlægger Maja Meldgaard Grøndberg i en pressemeddelelse.

Sammenlagt er der 190 kommunale betalingspladser i Kolding midtby fordelt på Borchs Gård, Hyrdestræde, Låsbybanke og Ny Vestergade.

På de øvrige 2.000 kommunale p-pladser i midtbyen er det i forvejen gratis at parkere.

Tags