Kolding Netavis

Gå på æggejagt på Trapholt

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Trapholt har haft besøg af påskeharen, som i år dekorerer påskeæggene som små kunstværker fra Trapholts udstillinger. I påskedagene inviterer Trapholt og påskeharen alle børn til at finde de kunstværker, som påskeharen er blevet inspireret af.

I påskedagene kan børn og deres familier få en hyggelig oplevelse med en æggejagt i en verden af kunst og design. Børnene skal finde de kunstværker, der matcher de påskeæg, som påskeharen har dekoreret. Når kunstværkerne er fundet og svararket udfyldt og afleveret, deltager man i konkurrencen om en kreativ gave og et årskort til Trapholt.

Når æggejagten er gennemført, må familien endelig ikke snyde sig selv for at se eller gense Kay Bojesen – Humøret i dansk design. Udstillingen inviterer alle aldre ind i det spændende univers bag et af Danmarks største designnavne. Et helt rum er fyldt med 25.000 byggeklodser, og her kan fantasien få frit løb. Et andet sted i udstillingen er et originalt Kay Bojesen-klatrehus klar til en rutsjetur, og et tredje sted kan man klæde sig ud med bjørneskindshue og uniform og stå vagt foran Amalienborg med alle Kay Bojesens gardere.

Har man lyst til at udforske endnu mere, så er det muligt at lave sin helt egen udstilling med Trapholts værker i DIN Udstilling. Her kan man finde de malerier, skulpturer eller designmøbler, som man synes bedst om, og sammensætte en helt unik udstilling.

Praktisk info

Trapholts åbningstid i påsken. Tirsdag-søndag kl. 10-17. Onsdag kl. 10-21. Mandag lukket, med undtagelse af mandag d. 22. april, hvor der er åbent kl. 10-17.

Der er fri entré for børn og unge under 18 år, og det er gratis at deltage i æggejagten. Æggejagten finder sted alle dage fra den 13. april til og med 22. april 2018 – undtaget mandag d. 15. april, hvor museet er lukket.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *