Fredning af Marielundskoven

Onsdag 11. December 2019 19:56 319
Knud Erik Langhoff. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto) Knud Erik Langhoff. Foto: Elo Christoffersen (Arkivfoto)

Læserbrev af Knud Erik Langhoff, formand for den Konservative Vælgerforening i Kolding, Mariavej 9, 6091 Bjert.

Fredning af Marienlundskoven er et rigtig godt forslag, men hvorfor skal det være lige nu?

Imens andre partier laver ordstrid om forslaget fra borgmesterpartiet, der går på fredning at Marienlundsskoven er en slags ”pyntegrønt” ovenpå en kaotisk økonomisk situation i Kolding, stiller Det Konservative Folkeparti i Kolding spørgsmålet ”Hvorfor lige nu”?

Vi stiller spørgsmålet, fordi vi er vel vidende om, at Kolding Kommune i øjeblikket ikke ligefrem svømmer i overskudslikviditet. Og fordi vi er bekendte med, at forberedelse til og selve fredningssag koster mange penge for kommunen.

Hvorfor nu dette hastværk? Kolding kommune er jo myndigheden, der altid har taktstokken i hånden og via planloven til enhver tid kan forhindre, at der foretages tiltag til uhensigtsmæssig udvikling af området.

Konservative i Kolding anbefaler derfor, at byrådet klapper hesten, konsoliderer kommunekassen og venter med at bruge penge på en fredning af Marienlundsskoven indtil den kommunale økonomi atter er på plads.

Vi anbefaler, at alt hvad der kan skrabes sammen af penge anvendes til at hjælpe børnefamilierne af med nogle af de tunge byrder byrådet netop har lagt på dem.

Tags