Lørdag, 25. maj 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

På grund af arbejde med regnvandsledninger er Ndr. Ringvej snævret ind til én vejbane ud for Troldhedevej. Foto: kolding.dk. På grund af arbejde med regnvandsledninger er Ndr. Ringvej snævret ind til én vejbane ud for Troldhedevej. Foto: kolding.dk.

Forsinkelser i trafikken på denne strækning

Skrevet af  Tirsdag 20. November 2018 | 18:15

Bilister på Ndr. Ringvej skal forvente forsinkelser på omkring 20 minutter i myldretiden. Forsinkelserne skyldes arbejde med regnvandsbrønde på strækningen.

På grund af arbejde med regnvandsledninger er Ndr. Ringvej snævret ind til én vejbane ud for Troldhedevej. Strækningen reguleres af et mobilt trafiksignal og det forventes at give forsinkelser på op til 20-30 minutter. Det er især i myldretiden bilisterne skal indstille sig på ekstra køretid og, hvis det er muligt, at finde alternative ruter, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

Ny vejbrønd skal fordele regnvand

Kloakarbejdet på Ndr. Ringvej er en del af arbejdet med at klimatilpasse området. Det nye regnvandsbassin i Byparken skal forbindes til regnvandsledningen fra Skovvangen og til Marielundsøen.

- Vi etablerer blandt andet en ny fordelerbrønd, som vi kalder den, der via følere i et par andre brønde kan registrere vandmængderne og automatisk fordele vandet derhen, hvor der er plads. Det aflaster kloakkerne under skybrud og massive regnmængder og forhindrer dermed oversvømmelser, fortæller projektleder Louise Langschwager fra Klimavand, der er Kommunens og BlueKoldings samarbejde om klimatilpasning.

I forbindelse med kloakarbejdet er vandstanden i Marielundsøen sænket ca. 40 cm, hvilket svarer til normal vandstand i sommerperioder og giver mulighed for at arbejde tørskoet i de forskellige brønde. Så hvis man synes vandet står lidt lavt, er det rigtigt – og altså helt med vilje.

Forsinkelserne på Ndr. Ringvej forventes at vare frem til 30. november.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« April 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30