Lørdag, 25. maj 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Placeringen bliver med et markant domicil ved Aunsbjerg´s nye renoverede projekt på hjørnet af Vejlevej og Platinvej i Kolding. Foto: OpenStreetMap. Placeringen bliver med et markant domicil ved Aunsbjerg´s nye renoverede projekt på hjørnet af Vejlevej og Platinvej i Kolding. Foto: OpenStreetMap.

Firma etablerer sig på renoveret hjørnegrund

Skrevet af  Tirsdag 4. December 2018 | 05:57

Ekstra glæde i december hos HusCompagniet og Aunsbjerg.

Det er med store smil på læben fra Afdelingsdirektør Peter Hausted (HusCompagniet), ejer Alex Aunsbjerg (Aunsbjerg) samt borgmester Jørn Pedersen (V), at det nu er en realitet, at HusCompagniet etablerer sig i Kolding.

Placeringen bliver med et markant domicil ved Aunsbjerg´s nye renoverede projekt på hjørnet af Vejlevej og Platinvej i Kolding. Hjørneejendommen husede tidligere en trælast og før det en traktorforretning, oplyses det i en pressemeddelelse.

Nu gennemgår den en forvandling, der både vil gøre bygningen til et topmoderne bilcenter og til nogle tidsvarende kontorbygninger.

- HusCompagniet har været i Danmark i mere end 40 år og har bygget mere end 17.000 huse. Vi opfører hvert år ca. 1.900 huse. Vi prioriterer nærheden til vores kunder, og derfor glæder vi os virkelig meget til at kunne komme helt tæt på Koldingenserne, og ikke mindst kunne vise dem hele vores store materialevalg og alle de muligheder, der er hos HusCompagniet for et individuelt hus. Vi glæder os til at kunne tilbyde kombinationen af udstillingsbyen på Marielystvej i baghaven og et flot showroom i forhaven, der står klar i maj 2019. Vi får nogle super rammer på næsten 1.700 kvm for både medarbejdere og kunder, så humøret er højt, siger direktør Peter Hausted.

Det er tilsvarende også nemt at spore glæde ved Alex Aunsbjerg, hvor aftalen med HusCompagniet betyder, at der kommer en markant og stærk spiller som fast nabo til Aunsbjerg´s nyrenoverede bilsalgs-aktiviteter.

- Bilforretningen kommer selv til at fylde ca. 2.500 kvm i den forvandlede bygning, foruden ude arealerne der giver plads til et udvalg på ca. 300 biler til salg. Vi glæder os, fortæller Alex Aunsbjerg og tilføjer:

- Det bliver i tilknytning til vores værkstedsejendom lige op til på Platinvej 3. Som nu med godt 5000 m2 samlet under tag på de to naboejendomme er stærkt kørende for at håndtere de mange kunder og klare yderligere vækst i Kolding forretningen.

En stor tak fra Alex Aunsbjerg lyder også til kommunen og borgmesteren, som trods travlhed har udvist velvilje og behjælpelighed med at sikre, at de fysiske rammer ombygges gennem konstruktivt input i hele byggesagsbehandlingen.

Aunsbjerg har netop åbnet sin nyvognsafdeling med Mazda & Suzuki i den færdige etape 1 i vest-siden af ejendommen ud til Platinvej, hvor der allerede nu tages imod kunder. Men der ses også meget frem til etape 2, hvor Peugeot, Citroen, Opel og andre tilsvarende og let brugte biler, der i dag sælges fra Platinvej 3, flyttes hen til Platinvej 1 omkring årsskiftet.

Etape 3 starter op i det nye år med klargøringen af administrationsdelen og tilknyttet showroom for HusCompagniet ud mod Vejlevej.

I det tidlige forår når Aunsbjerg er kommet helt på plads kan kunder, forretningsforbindelser og venner af huset se frem til en spændende åbningsevent.

Det var Nybolig Erhverv Trekantområdet der fik sat partner sammen som afsæt til hvad der nu er aftalt.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Januar 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31