Én erhvervsforening nærmer sig en realitet

Lørdag 14. September 2019 08:00 290
-Kolding er Jyllands største og Danmarks fjerdestørste handelsby. Det er en position, som vi er stolte af, og en styrke, som vi skal holde fast i, siger Gitte Lindbo. Pressefoto. -Kolding er Jyllands største og Danmarks fjerdestørste handelsby. Det er en position, som vi er stolte af, og en styrke, som vi skal holde fast i, siger Gitte Lindbo. Pressefoto.

Nu bliver de til én forening.

Kolding Turistforenings medlemmer har enstemmigt besluttet på deres ekstraordinære generalforsamling at fusionere med Kolding Handelsråd og Foreningen Business Kolding. Fusionen er planlagt til at træde i kraft den 1. januar 2020.

Samme beslutning traf Kolding Handelsråd på deres ekstraordinære generalforsamling – og ligeledes med et enstemmigt valg.

Sidste instans før en ny og styrket erhvervsforening er en realitet i Kolding Kommune, skal en eventuel fusion også godkendes på en ekstraordinær generalforsamling i foreningen Business Kolding, hvilket forventes afholdt primo oktober.

En stærk position

- Kolding er Jyllands største og Danmarks fjerdestørste handelsby. Det er en position, som vi er stolte af, og en styrke, som vi skal holde fast i. To generalforsamlinger i to stærke foreninger – hhv. Kolding Turistforening og i Kolding Handelsråd, som begge enstemmigt vedtager fusionen, viser, at vi tror på, at vi i en ny fælles erhvervsforening både kan holde fast i vores position og samtidig bane vej for nye udviklingsmuligheder for alle virksomheder i Kolding Kommune, fortæller formand for Kolding Handelsråd og Centerchef i Kolding Storcenter, Gitte Lindbo, i en pressemeddelelse.

Kolding Handelsråd blev etableret i 1988 for at styrke samarbejdet mellem det kommende Kolding Storcenter og Kolding midtby. I forbindelse med kommunalreformen i 2007 blev de øvrige handelscentre i Kolding Kommune – herunder Christiansfeld og Lunderskov – også medlemmer af Kolding Handelsråd.

Tags