En dag i hørelsens tegn: Få guide og gratis høreprøve

Søndag 09. Februar 2020 08:25 332
I samarbejde med Din Hørespecialist tilbyder Løve Apoteket Vonsildvej og Kolding Løve Apotek i Jernbanegade gratis høretest den 14. februar. Foto: PR. I samarbejde med Din Hørespecialist tilbyder Løve Apoteket Vonsildvej og Kolding Løve Apotek i Jernbanegade gratis høretest den 14. februar. Foto: PR.

Fredag kan du få en gratis høreprøve.

Løve Apoteket på Vonsildvej og Kolding Løve Apotek i Jernbanegade inviterer til gratis høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist i Kolding, oplyses det i en pressemeddelelse.

Ifølge en omfattende undersøgelse, hvor mere end 13.000 danskere er blevet spurgt om deres høreproblemer, har 67 procent af dem, der døjer med høretab og ikke bruger høreapparat, ikke fået information om, hvilke muligheder der findes inden for høreapparater. For at gøre op med dette har Din Hørespecialist udviklet en ny guide, der skal hjælpe folk til mere viden på området. Guiden kan hentes på Løve Apoteket Vonsildvej og Kolding Løve Apotek i Jernbanegade fredag den 14. februar, hvor Din Hørespecialist i Kolding tilbyder alle interesserede, der kigger forbi, en høreprøve gratis og uforpligtende.

Faisal Nezam, der er hørespecialist hos Din Hørespecialist i Kolding, oplever også, at mange ikke kender til alle de muligheder, der i dag kan afhjælpe et høretab. Udover at foretage høreprøver deler Din Hørespecialist derfor også ud af sine gode råde til, hvordan man får størst succes med hørelsen, og hvilke tendenser inden for høreapparater, man bør være opmærksom på.

Fuldt betalte høreapparater uden venteliste

Udsigten kan være lang til at komme til undersøgelse med henblik på behandling med høreapparat i det offentlige, mens man på en privat høreklinik kan komme i gang med behandling med høreapparat med det samme. Mange går dog ud fra, at private klinikker er dyrere, men sådan forholder det sig ikke.

Din Hørespecialist har nemlig sammensat et særligt prøveforløb, hvor man udelukkende prøver høreapparater fuldt dækket af tilskuddet fra det offentlige. På den måde kan man på forhånd trygt frabede sig at prøve høreapparater, som koster penge. I stedet vil hørespecialisterne give borgerne det bedst mulige inden for tilskuddets beløbsgrænse. Når man har valgt sit gratis høreapparat, medfølger fire års fri behandling uden ventetid på eventuel efterjustering af høreapparatet.

I forbindelse med den gratis høreprøve på Løve Apoteket Vonsildvej og Kolding Løve Apotek i Jernbanegade kan man høre mere om det særlige prøveforløb. Hvis høretesten på apoteket viser tegn på høretab, tilbyder Din Hørespecialist en udførlig høreundersøgelse. Her kan man efter ønske vælge prøveforløbet udelukkende med høreapparater, der er 100 procent dækket af det offentlige tilskud.

Praktisk information

Fredag den 14. februar klokken 9.00 til 11.30 på Løve Apoteket Vonsildvej og klokken 12.30 til 15.00 på Kolding Løve Apotek i Jernbanegade foretages der høreprøve i samarbejde med Din Hørespecialist. Arrangementerne er gratis og uforpligtende.