Kolding Netavis

Eatie: Her er Koldings bedste spisested 2019

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Bedste spisested i Kolding 2019: Bror Ditlev har snuppet den eftertragtede førsteplads i år.

Bror Ditlev løber i år med førstepladsen over gæsternes foretrukne spisested i Kolding. Førstepladsen er de blevet tildelt på baggrund af flere tusinde anmeldelser af spisestederne i Kolding, som Eatie har samlet sammen til listen over de mest populære spisesteder i Kolding.

Og der er tæt løb mellem mange spisesteder i toppen af listen.

Med en score på 9,7 ud af 10 synes restauranten, at opfylde alt det en gæst holder af ved en restaurant. At lave så god mad til så fine priser, skal helt sikkert belønnes med en flot førsteplads.

Bror Ditlev har endnu ikke nok anmeldelser til at nå Eaties top 100 for hele landet, men lader til at være sikkert på vej mod denne.

Top 3 har ændret sig siden sidste år

Top 3 i Kolding ser i år lidt anderledes ud, men ikke desto mindre synes alle spisestederne at gøre det rigtig godt, skriver Eatie.

Eatie har på baggrund af tusinder af anmeldelser og en algoritme, som udregner et vægtet gennemsnit, fundet frem til byens bedste spisesteder. Listen finder du på Eatie, hvor du altid kan få overblik over, hvor du spiser godt i Kolding, omegn og andre byer i Danmark.

– Eatie er til for alle danskere, som mangler overblik over den danske madscene. Ligesom i et leksikon finder du på Eatie alle landets spisesteder, og du har på baggrund af flere kriterier, mulighed for at finde frem til det helt rigtige spisested. Du kan også lade dig inspirere af andre brugeres lister over spisesteder, samt gemme dine egne og dele dem med venner og familie. Eatie lader dig booke bord direkte gennem appen, så du slipper for at bruge ekstra tid på dette, fortæller administrerende direktør i Eatie, Morten Lie Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Igennem det seneste år har Delicious Sandwich & Juice beholdt deres flotte andenplads. Delicious Sandwich & Juice, som med en flot score på ligeledes 9,7 må siges at have gjort et rigtig godt stykke arbejde. Derfor belønnes de med pladsen som næstbedst i byen. Det er også værd at nævne, at de napper plads nr. 99 på Eaties top 100 liste over bedste spisesteder i landet.

På en flot tredjeplads i byen finder man Hr & Fru Paps Vin & Tapas, som med en score på 9,5 har indfundet sig blandt gæsternes favoritter i Kolding.

Tobbers Madbar, der på Eaties liste i 2018 var nummer et i Kolding, er faldet til en fjerdeplads. Herefter følger Admiralen, Naz Barbecue Restaurant, Restaurant Valdemar og Restaurant Koldingfjord.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel