Kolding Netavis

Ny guide: Her er Koldings bedste restaurant

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen

Ny restaurant-guide kårer Koldings bedste. Se her, hvem det er.

Tobbers Madbar har de sidste par år haft stor succes og flyttede til større lokaler i 2017. Nu indtager madbaren førstepladsen over bedste restauranter og caféer i Kolding med en score på 9,8 ud af 10, ifølge den nye restaurant-guide Eatie.

På baggrund af mange tusind anmeldelser fra blandt andet Google, Tripadvisor og Facebook har den nye restaurant guide og app Eatie udregnet en topliste for Koldings bedste restauranter og caféer.

– Med Eatie ønsker vi at skabe et overblik over restauranternes anmeldelser, så man ikke behøver at kigge på flere forskellige restaurant platforme for at se, hvordan en restaurant eller café er anmeldt af den danske befolkning, fortæller administrerende direktør hos Eatie, Morten Lie Jørgensen, i en pressemeddelelse.

Ud fra anmeldelserne udregner Eatie en vægtet score for hver restaurant og spisested, og resultatet er en topliste over Koldings bedste restauranter og spisesteder med Tobbers Madbar i førertrøjen. Tobbers Madbar har gennem de sidste par år haft så stor succes, at de i 2017 flyttede til større lokaler i Klostergade med plads til tre gange så mange gæster. I marts 2018 blev det også muligt at nyde live jazz musik hos Tobbers.

Koldings Top 10 over bedste restauranter og spisesteder

1. Tobbers Madbar
2. Delicious Sandwich & Juice
3. bröd – Cafe & Bistro
4. Admiralen
5. Naz Barbecue Restaurant
6. Hr & Fru Paps Vin & Tapas
7. Restaurant Grønningen
8. Restaurant Over Aaen
9. El Mexicano
10. Bar’sushi

Se hele listen her…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel