Kolding Netavis

De nominerede til Årets Leder er…

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Henrik O. Sørensen. Privatfoto.

Der bliver gjort et fantastisk stykke arbejde i rigtig mange foreninger i Kolding Kommune. Og nu er det tid til at hylde nogle af dem, som gør en ekstraordinær indsats, hvilket er tilfældet for de nominerede til prisen som Årets Leder.

Det er midt i marts, sløret bliver løftet for, hvem der skal modtage prisen som Årets Leder i frivillighedens tegn i Kolding Kommune. Her bliver det afsløret til det store årlige awardshow, som bliver afholdt på Kolding Teater, og hvor Kolding Kommunes Fritids- og idrætsudvalg står for at give prisen til vinderen.

Kolding Awardshow er åbent for alle, det er gratis at deltage, og dørene åbnes 18.30, mens selve showet starter en halv time senere. Der er dog begrænsede pladser, så det er nødvendigt at bestille billetter.

I forhold til kåringen af Årets Leder har alle kunnet indstille en leder i en lokal forening. Ud af dem har Sundhed og Fritid valgt tre personer, som er nominerede til at modtage prisen på aftenen for awardshowet.

De nominerede i kategorien Årets Leder er:

Jørgen Roed, KFUM Senioridræt

Joergen Roed KFUM Senioridraet
Jørgen Roed. Privatfoto.

Formanden for foreningen har stået for at udvide antallet af aktiviteter, og så går han forrest i det sociale arbejde i klubben. Derudover giver Jørgen gerne en hånd med, når der er senior-arrangementer i kommunen, ligesom han også nyder at byde nye medlemmer velkommen i foreningen.

Og det har han gjort en del gange, for nu er der hele 300 medlemmer, hvor nogle af dem ganske sikkert er kommet via den indsats inden for markedsføring af foreningen, som Jørgen utrætteligt sørger for.

Henrik O. Sørensen – Kolding Taekwondo Klub Sil’la

Henrik O. Soerensen Kolding Taekwondo Klub Silla
Henrik O. Sørensen. Privatfoto.

I taekwondoklubben har Henrik været et kendt ansigt som frivillig i 15 år, og han har en stor andel i foreningens udvikling både sportsligt, socialt og generelle kendskab til klubben. Hans positive og smilende væsen gør ham meget vellidt, og han giver altid en hjælpende hånd, når det er nødvendigt.

Henriks 25 år som aktiv giver ham gode forudsætninger i undervisningen af klubbens unge mennesker i alderen 11-14 år, samt de voksne på 15+, hvor han har fokus på udvikling af både sportslige og sociale kompetencer.

Henrik Serritzlew, Kolding Basketball KBK

Henrik Serritzlew Kolding Basketball KBK
Henrik Serritzlew. Privatfoto.

Da klubben startede op, var Henrik med til den spæde begyndelse. Og da klubben skulle genstarte efter Corona-nedlukningen, gik han igen forrest og var med til at vende den nedadgående spiral.

Henrik er årsagen til, at unge mennesker i alderen 10-17 år samles til basketball. Han står desuden selv for træningen af en række hold, og på de fleste hold får han hjælp af ungdomsspillere, som kan suge til sig af hans erfaring.

Awardshowet foregår tirsdag den 14. marts klokken på Kolding Teater.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel