Kolding Netavis

Tidligere byrådsmedlem bliver ny lokal formand

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Tidligere byrådsmedlem, Lis Ravn Ebbesen (t.h.), er ny formand for SF Kolding, mens Susanne Stenstrop Thorsen (t.v.) er valgt som Koldings SF-kandidat til Region Syddanmark. Privatfoto.

Tidligere byrådsmedlem, Lis Ravn Ebbesen, er ny formand for SF Kolding, mens Susanne Stenstrop Thorsen er valgt som Koldings SF-kandidat til Region Syddanmark.

Lis Ravn Ebbesen afløser Susanne Stenstrop Thorsen som formand for SF Kolding.

Det tidligere mangeårige byrådsmedlem blev valgt ved SF Koldings generalforsamling lørdag. Hun genindtrådte i bestyrelsen for tre år siden.

Lis Ravn Ebbesen var glad for, at blive valgt som formand og påtog sig ansvaret for at føre partiet videre i dets positive udvikling.

-SF Kolding er inde i en rigtig god udvikling, og jeg vil gerne være med til at sikre, at udviklingen fortsætter. Snart skal vi til at planlægge et brag af en valgkamp til kommunal- og regionsvalget, og det vil jeg glæde mig til at stå i spidsen for, sagde Lis Ravn Ebbesen.

Lis Ravn Ebbesen har netop valgt ikke, at genopstille som næstformand i Kræftens Bekæmpelses lokalafdeling i Kolding. Baggrunden herfor er netop, at hun nu er formand for SF Kolding.

Susanne Stenstrop Thorsen kandidat til regionsrådsvalget

På samme generalforsamling blev det annonceret, at Susanne Stenstrop Thorsen, der har været formand de seneste fire år, valgte at træde tilbage for at overtage en plads i byrådet.

Susanne Stenstrop Thorsen vil dog stadig være aktiv politisk, da hun blev valgt som SF Koldings kandidat til regionsrådsvalget næste år. Hun er ivrig efter at arbejde med sundhedspolitik og ønsker at sætte fokus på velfærdssystemet og uligheden i sundhedsvæsenet.

På generalforsamlingen blev der også valgt genvalg til næstformand, Casper Marienlund, kasserer Poul Erik Nørregaard samt bestyrelsesmedlem Gitte Høien. Mads Hansen blev også valgt som nyt bestyrelsesmedlem.

Som suppleanter blev Sofus Teislev, Anne Dedenroth-Schou og Susanne Stenstrop Thorsen valgt.

SF ny bestyrelse
Bestyrelsen i SF Kolding. Privatfoto.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel