Torsdag, 20. Juni 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Arbejdet med at ombygge en regnvandsbrønd på Skovvangen i uge to og tre foregår i cykelstien på højre side af vejen set fra Ndr. Ringvej - og derfor spærres cykelstien i perioden. Pressefoto. Arbejdet med at ombygge en regnvandsbrønd på Skovvangen i uge to og tre foregår i cykelstien på højre side af vejen set fra Ndr. Ringvej - og derfor spærres cykelstien i perioden. Pressefoto.

Cykelsti spærres i to uger

Skrevet af  Søndag 6. Januar 2019 | 07:00

I to uger ombygges en regnvandsbrønd på Skovvangen. Brønden er placeret i cykelstien på højre side af vejen set fra Ndr. Ringvej og en del af cykelstien spærres derfor fra den 7. januar.

Cyklister, der kører på Skovvangen på den nordgående strækning fra Ndr. Ringvej mod Lærkevej, skal fra mandag den 7. januar være opmærksomme på, at cykelstien her bliver spærret frem til fredag den 18. januar. Spærringen bliver etableret klokken 9, når morgentrafikken er stilnet af, oplyser Kolding Kommune i en pressemeddelelse.

I denne periode skal cyklister, der kører på strækningen, benytte cykelstien på vestsiden af Skovvangen og cyklister i begge retninger skal derfor dele cykelsti, mens arbejdet står på. Først i lyskrydset ved Lærkevej bør cyklister, der skal fortsætte videre ad Skovvangen, krydse vejbanen via fodgængerovergangen for at undgå farlige situationer.

- Ombygningen af regnvandsbrønden betyder også, at vejbanen indsnævres, men bilister kan passere i begge retninger. Man bør dog være opmærksom på eventuelle vildfarne bløde trafikanter, fortæller projektleder Louise Langschwager fra Klimavand.

Legeparken bliver klimatilpasset

Ombygningen af regnvandsbrønden er et led i det store klimatilpasningsprojekt i området, der skal bidrage til at klimatilpasse midtbyen. Ombygningen betyder, at den regnvandsledning, der tidligere ledte overfladevand fra de nordlige dele af byen ned gennem Legeparken, bliver lukket. I stedet bliver regnvandet fremadrettet ledt hen til det nye regnvandsbassin i Byparken, som kan rumme store mængder vand, helt op til 4000 kubikmeter eller det, der svarer til to olympiske svømmebassiner.

- Vi håber, at dette kan bidrage til at løse de problemer med vand, vi ofte har oplevet i Legeparken, fortæller Louise Langschwager.

Arbejdet med at etablere regnvandsbassinet i Byparken og omlægge regnvandsledningerne bliver udført af entreprenørvirksomheden Hans Frisesdahl A/S.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Juni 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30