Fredag, 23. august 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

-Jeg kan ikke acceptere, at den enkelte lodsejere bygger broer og forhindringer ved strandene, så andre borgere ikke kan komme forbi. Foto: Kathrine Hvid Lind. -Jeg kan ikke acceptere, at den enkelte lodsejere bygger broer og forhindringer ved strandene, så andre borgere ikke kan komme forbi. Foto: Kathrine Hvid Lind.

Byrådsmedlem kræver fri adgang til strandene

Skrevet af  Onsdag 23. januar 2019 | 18:22

Det har været oppe før - og problemet er tilsyneladende ikke løst.

Der er ikke tilgængelighed til alle strande i Kolding Kommune, i følge byrådsmedlem Elvis Comic (S):

- Jeg undrer mig over at tilgængeligheden til vores strande i Kolding Kommune ikke er en mulighed for alle byens borger. Nogle af beboerne har haver helt ud til vandet og bygger broer som ikke er godkendte fra kommunens side. Stierne ved strandkanten er dermed ikke let tilgængeligt for borgerne i hele kommunen. Det er fælles eje og alle skal have adgang til at gå en tur ved strandkanten, fortæller Elvis Comic.

I følge ham handler det om retten til at kunne bevæge sig frit i Kolding Kommunens naturområder og her er der tale om de vandområder vi har fælles:

- Jeg er selv, utrolig stolt over, at vi i Kolding Kommune har en skøn natur og at vi har vore strande. Men jeg kan ikke acceptere, at den enkelte lodsejere bygger broer og forhindringer, så andre borgere ikke kan komme forbi. Det er nødvendigt, at vi får en snak med den enkelte lodsejer, hvor problemet er opstået, så vi i fællesskab kan finde en løsning, slutter Elvis Comic.

Lovmæssigt må man ikke sætte "Adgang Forbudt"-skilte op eller skilte med "Privat Strand". Det er alles strand og man må gerne gå ved strandkanten. Det fremgår af naturstyrelsens hjemmeside.

Elvis Comic vil nu tage spørgsmålet om fri adgang til strandene op politisk.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« August 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31