Byens ældre får en påskehilsen

Lørdag 04. April 2020 07:04 372
Geografisk Have sender en påskehilsen med det nye magasin "Lykkefund - et magasin for have, natur og oplevelse". Foto: Geografisk Have. Geografisk Have sender en påskehilsen med det nye magasin "Lykkefund - et magasin for have, natur og oplevelse". Foto: Geografisk Have.

Geografisk Have sender en påskehilsen til kommunens ældre borgere.

Når Geografisk Have er lukket og derfor ikke kan tilbyde en forårsoplevelse til byens ældre, prøver Geografisk Have at give dig en fornemmelse af alt det skønne grønne forår på anden vis.

Alle beboere på plejehjem i Kolding Kommune får derfor et eksemplar af det nye magasin "Lykkefund - et magasin for have, natur og oplevelse". I magasinet kan man læse mere om, hvad der sker i Geografisk Have lige på denne årstid. Det er første gang, at Geografisk Have udgiver et sådant magasin, som er tiltænkt havens gæster i forbindelse med, at man besøger haven.

- Vi håber det vil kunne give nogle gode stunder hen over påsken, som i år bliver anderledes for os alle. Og især for ældre på plejehjem, som ikke kan få besøg og lever med mange andre restriktioner. Måske kan man godt åbne et vindue og byde fuglenes smukke forårssang lidt indenfor også, siger direktør fra Geografisk Have, Lene Holm, i en pressemeddelelse.

Tags