Tirsdag, 25. Juni 2019

Login to your account

Username *
Password *
Remember Me
 

Poderne stod lige frem i kø ved brandbilerne for at være blandt dem, der fik oplevelsen at komme op i dem og se det hele indefra. Foto: Svend Erik Brodersen/Sebro Press. Poderne stod lige frem i kø ved brandbilerne for at være blandt dem, der fik oplevelsen at komme op i dem og se det hele indefra. Foto: Svend Erik Brodersen/Sebro Press.

Brandalarm: Børnene fik stor oplevelse

Skrevet af  Torsdag 13. December 2018 | 05:27

Der var hverken røg eller ild, da TrekantBrand’s station Vamdrup forleden rykkede ud til Kongeåens Børnehave i Vamdrup - og heldigvis for det.

Der var der tale en blind alarm, sat i gang af stedets automatiske brandalarmerings system – også kaldet ABA, skriver netavisen Sebro Press.

Men udrykningen endte med at blive en stor oplevelse for børnene. For straks efter det var konstateret, at der ingen fare var, så vakte brandbilerne med deres blå blink og brandmændene børnenes helt store interesse. Og takket brandmændene, så fik de små poder en stor oplevelse ud af det.

Kom tæt på brandbilerne

De lod nemlig brandbilerne blive lidt på stedet lidt længe end sædvanligt. Og det betød, at flest mulige af de små poder - sammen med deres ledere - kunne komme rigtigt tæt på brandbilerne og deres besætninger.

Og en sådan oplevelse er jo ikke hverdagskost i børnehave. De små stod lige ligefrem i kø ved bilerne - og mange af dem fik også oplevelsen, at blive løftet op i dem, så de også kunne se og opleve hele tæt på inde fra. Og begejstringen hos var stor.

Og så kan vi da tilføje, at da brandalarmen i børnehaven gik i gang, tog det ikke mange minutter, før lederne havde fået alle børnene bragt i sikkerhed uden for bygningerne – en handling lige efter bogen.

- Da vi ankom til stedet, var alt under kontrol. Alle børn og ledere stod forsamlet i god ro og orden på pladsen uden for bygningerne, og lederne kunne meddele til os, at der ikke befandt sig mennesker i bygningerne. Flot, flot, lød det også rosende fra en af brandmændene.

Se billederne længere nede på siden...

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Januar 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31