Beskidt restaurant bliver politianmeldt

Lørdag 27. Oktober 2018 07:36 1799
Napoli Restaurant er nu blevet politianmeldt af Fødevarestyrelsen. Foto: Matteo Vistocco/Unsplash (Modelfoto) Napoli Restaurant er nu blevet politianmeldt af Fødevarestyrelsen. Foto: Matteo Vistocco/Unsplash (Modelfoto)

Restauranten har ikke rettet op på rengøringen. Nu har Fødevarestyrelsen fået nok.

To måneder efter Napoli Restaurant i Kolding Storcenter fik en sur smiley - blandt andet på grund af for dårlig rengøring - har Fødevarestyrelsen været på et opfølgende besøg. Det skete den 16. oktober.

Rengøringen er der ikke rettet op på:

- I kælder, hvor der opbevares emballage, udstyr og tørvarer, fremstår dejmaskine, dej-fordeler og bordplade fortsat med indtørret dej/mel rester. Der oplyses, at der ikke har været produktion af dej i området siden marts 2018. Ved tilsynet kunne det også konstateres, at gulv i kølerum fremstår snavset, hylder fremstår med rust og skimmel-lignende vækst. Emfang indvendig, specielt over ovn fremstår støvet og fedtet, indvendig i opvaskemaskine er der indtørrede belægninger af snavs, der ses spindelvæv på loft ved indgang til køkken, udluftningspose er støvet og snavset, ophænget er i stykker og posen hviler på fade og stålkantiner på øverste hylde, skriver Fødevarestyrelsen blandt andet i kontrolrapporten, der er blevet revideret den 24. oktober.

Desuden konstaterede Fødevarestyrelsen også, at kontrolrapporten med den sure smiley fra kontrolbesøget den 16. august var gemt bag en stolpe ved døren - så den ikke var læsbar for kunderne.

Foruden en politianmeldelse kommer Fødevarestyrelsen på endnu et kontrolbesøg, som koster restaurantejeren et gebyr.

Napoli Restaurant ejes af Hangping Li. I følge CVR-registret ejer han også Mango Familierestaurant og Café Kop, der ligeledes er beliggende i Kolding Storcenter. Det er ikke lykkedes at få en kommentar fra indehaveren.