Kolding Netavis

Alsidigt repertoire: Kom til Tiufkær Open Air

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Sanggruppen Solong fra Kolding giver koncert ved Tiufkær Open Air. Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Traditionen tro inviterer sanggruppen Solong fra Kolding for sjette gang til koncert i det fri.

Søndag den 16. juni fra klokken 14 til kl. 16 vil Skak’s Have på adressen Tiufkærvej 145 blive omdannet til det populære arrangement kaldet “Tiufkær Open Air”. Her vil gæster få mulighed for at nyde en musikalsk oplevelse i det fri med udsigt til marker, stauder og lyden af fuglefløjt.

Sanggruppen, bestående af 21 mænd og kvinder, herunder Rita og Otto Skak, har hvert år med succes afholdt “Tiufkær Open Air”. Derfor er der også stor efterspørgsel efter billetterne i år.

-At Rita og Otto Skak åbner deres have for et arrangement som dette, er jo helt fantastisk for os alle i Solong. Den store flotte have med masser af blomster og træer udgør de perfekte rammer for en hyggelig eftermiddag med god musik og masser af fællessang. Otto er desuden Solong’s festlige toastmaster og sørger for at binde eftermiddagen sammen med dejlige sange, festlige historier og overraskelser undervejs, fortæller formand for Solong, Poul-Erik Hansen, i en pressemeddelelse.

250623 Tiufkaer Open Air 01 foto BlumePress
Foto: BlumePress (Arkivfoto)

Alsidigt repertoire

Solongs repertoire er alsidigt og spænder over sange fra blandt andre Kandis, Kim Larsen, Bamse, Andreas Odbjerg og Rasmus Seebach. Der vil også være overraskende solistoptrædener undervejs.

Solong har eksisteret i godt seks år og har afholdt over 40 koncerter sidste år, med det formål at skabe festlig og folkelig underholdning.

Udover dejlig musik og sange, vil der være mulighed for at købe ringriderpølser, fadøl, vand, kaffe og hjemmebagt kage ved arrangementet, hvor der er masser af gratis parkeringspladser til rådighed.

I tilfælde af uventet dårligt vejr, vil “Tiufkær Open Air” blive flyttet ind i laden på Damgaard på adressen Tiufkærvej 120. Billetter kan købes til 60 kroner hos Rita Skak i Tiufkær – mobil: 2294 9563 samt på www.billetten.dk. Børn under 15 år har gratis adgang.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel