Kolding Netavis

Advarsel fra politiet: -Vi kommer og anholder dig

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Shutterstock (Modelfoto)

Hvis du ikke møder, så sørger politiet for, at det sker. Og du bliver anholdt.

Hvis du ikke vil risikere, at blive anholdt og tilbageholdt indtil du er mødt i Fogedretten, så skal du nok lige læse med her.

Syd- & Sønderjyllands Politi har lige nu ekstra fokus på sager, hvor personer udebliver fra Fogedretten i Haderslev. Og politiet planlægger allerede nu en anholdelsesaktion.

I øjeblikket behandler fogedretterne i Syd- og Sønderjylland mange sager, hvor borgere skal møde op for at få deres udestående afgjort.

Desværre er der personer – primært skyldnere – som udebliver, og som politiet derfor må anholde for at sikre, at de møder op i retten.

Mød frivilligt op

Politiet opfordrer de berørte borgere til, at de frivilligt møder op i Fogedrettens afdeling i byen, så de kan få deres sager behandlet (åbningstiden er onsdag – fredag fra klokken 09.00 – 11.00).

Politiet planlægger i denne sammenhæng allerede nu en anholdelsesaktion i forhold til personer, der udebliver.

-De personer, der er indkaldt til møde i Fogedretten, har fået direkte besked. Og møder de ikke op frivilligt, risikerer de at blive anholdt i nær fremtid. Det vil vi gerne undgå, og derfor opfordrer vi kraftigt personerne til at rette henvendelse til retten, så de kan få deres sager behandlet, understreger politikommissær Dennis Holst fra Syd- og Sønderjyllands Politi, Områdecenter Nordøst.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel