Login to your account

Username *
Password *
Remember Me

Solong under ledelse af Otto Skak, sang en del populære danske sange. Foto: Landbomuseet Kolding. Solong under ledelse af Otto Skak, sang en del populære danske sange. Foto: Landbomuseet Kolding.

80 frivillige festede i "stalden"

Skrevet af  Mandag 5. November 2018 | 04:45

Der var medhjælperfest på Landbomuseet Kolding.

Fredag aften blev der holdt medhjælperfest i ”Stalden” på Landbomuseet. Formanden for Støtteforeningen Børge Præst bød velkommen til de mere end 80 frivillige, som var mødt op. Han fortalte om, hvordan det var gået med de forskellige arrangementer, som har været holdt året igennem.

- Uden den store hjælp fra alle jer, som er samlet her i aften, er det simpelthen ikke muligt at holde gang i en institution, som Landbomuseet Kolding vitterlig er, sagde Børge Præst og fortsatte:

- Det gule nabohus er blevet købt, og den tidligere lejer er sammen med sin familie flyttet ind i denne bolig. Noget af stuehuset er blevet lejet ud igen, og den indflyttede person fik ros for, at vedkommende havde sat et skilt på døren til boligen, hvorpå der står kustode. Vi havde en lang, flot og tør sommer, men lige den weekend i august, hvor der var Veteranudstilling & Kræmmermarked, blev der åbnet for sluserne, så regnen kom, hvilket ikke var det bedste for arrangementet, men landbruget manglede regn, så man kan ikke tillade sig at klage, selvom vi så ikke fik sat ny publikumsrekord i år på grund af vejret.

Der var også hektiske, aktive dage i efterårsferien, hvor der var besøg af mange bedsteforældre med deres børnebørn.

Landbomuseets formand Otto Krogh var også på banen og takkede de mange frivillige for indsatsen i det forløbne år. Han kunne samtidig orientere om, at der til landbokaffen tirsdag den 6. november vil blive forelagt den helhedsplan Signe Moos fra tegnestuen MOOS+LOOFT har arbejdet på i en årrække. Så det bliver spændende, hvor meget af det der kan realiseres.

Der blev serveret en tre retters menu. Herefter blev der underholdning ved sangkoret Solong, som under ledelse af Otto Skak sang en del populære danske sange, og publikum sang lystigt med. En rigtig fin aften sluttede af med kaffe og småkager.

  1. Populært
  2. Læs også...

Nyheder efter dato

« Marts 2019 »
Man Tir Ons Tor Fre Lør Søn
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31