Kolding Netavis

Tidligere DF’er stiller op for nyt parti til kommunalvalget

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Fra venstre ses: Kenneth Bojsen, Torben Schalemose, Vibeke Henriksen, Thomas Kramer, Jørn Dohrmann og Morten Hell. Pressefoto.

Så er det en kendsgerning. Moderaterne stiller op til næste kommunalvalg.

Nu hvor Europa-Parlamentsvalget er skudt i gang, kan Moderaternes lokalbestyrelse bestående af formand Morten Hell, næstformand Christinna Damkjær, samt bestyrelsesmedlemmerne Vibeke Henriksen og Torben Schaldedmose, bekræfte, at Moderaterne også er klar til at stille op til kommunalvalget 2025 med et stærkt hold.

Moderaterne præsenterer et stærkt hold med to markante frontfigurer.

Blandt andet bliver der et gensyn med tidligere medlem af Dansk Folkeparti, Jørn Dohrmann fra Drenderup ved Vamdrup. Han har tidligere besiddet poster i Folketinget, samt som EU- og byrådspolitiker. Han har dermed en solid erfaring indenfor politik.

Og så stiller Vibeke Henriksen fra Kolding op for Moderaterne. Hun er kendt for sin stærke stemme for de socialudsatte, blandt andet gennem sit arbejde som formand for DH Handicaporganisation og organisationen SIND-For psykisk sundhed.

-Vi ønsker det brede samarbejde hen over midten og politik i øjenhøjde. Vi ønsker at den almindelige borger får sin stemme hørt og sin mening gjort gældende. Vi mener, at kommunal politik er kompromispolitik, hvor alle skal kunne se sig selv repræsenteret, og hvor borgerne er sat i centrum omkring vores kerneområder. Det er ældrepolitik, socialpolitik, lokal udviklingspolitik, sport og idræt samt skoleområdet og som også bliver vores fokusområder som vil veje tungt til det kommende valg, lyder det fra lokalbestyrelsen hos Moderaterne.

Der er allerede fem kandidater på listen til valget i 2025. Det er ud over Jørn Dohrmann; Vibeke Henriksen, Thomas Kramer, Kennet Bojsen og formanden selv.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel