Kolding Netavis

KOLD Festival skaber liv i midtbyen til februar

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
KOLD Festival løber af stablen i februar. Foto: The Cosmic Supply Co.

Den 1.-3. februar 2024 løber KOLD Festival af stablen. Tre dage med et program, der er fyldt med en masse spændende musik, som kan opleves rundt omkring i Kolding midtby.

For tredje gang kommer der til at være liv og musik i midtbyen, når MusikKolding arrangerer KOLD Festival. En såkaldt venue festival, som indebærer samarbejder på kryds og tværs af lokale aktører.

Musikprogrammet er spækket til med en masse musik i flere forskellige genrer – Herunder jazz, pop, rap, elektronisk/dance og R&B.

Planlægningen er fuld i gang og programmet er også ved at være på plads. Årets program bærer præg af etablerede artister, men også upcoming samt lokale artister.

På nuværende tidspunkt kan man se frem til mere end 20 koncerter og man kan blandt andet opleve August Høyen, Kind Mod Kind, iomfro og Daniel Schulz. Sidstnævnte er selv fra Kolding, så han kommer til at optræde på hjemmebane.

KOLD Festival har fået vokseværk

I 2024 kan vi byde på hele 10 venues, der lægger hus og scene til, som inviterer indenfor til forskellige musikoplevelser. Til KOLD Festival kan du høre musik på Godset, Kolding Bibliotek, Knuds Dance Hall, Memorylane, EWII House, Orangeriet, Pitstop, UC Syd, Mørks Kælder og Rådhuset.

-Jeg er helt på toppen over den opbakning der er omkring KOLD Festival. Det er lige præcis dét, som den her festival kan – Skabe samarbejder på tværs og i fællesskab tilbyde musik og kultur til byen. Med flere venues, giver det flere scener og flere scener giver plads til mere musik, fortæller projektleder, Sabien Uhrenholt, i en pressemeddelelse.

Åbningskoncert på Rådhuset

-Som noget helt særligt har vi, i samarbejde med Rådhuset, fået lov til at holde en åbningskoncert i byrådssalen. Det bliver en intimkoncert med den prisvindende duo Svaneborg Kardyb, som kommer til at være startskuddet for KOLD Festival 2024. ”Det er helt unikt, at afholde en koncert i byrådssalen på Kolding Rådhus. Det er der aldrig nogen, mig bekendt, der har gjort før. Det kommer til at sætte sit eget præg på KOLD Festival, men også på Kolding by som helhed, siger projektleder, Sabien Uhrenholt.

Billetter kan købes på koldfestival.dk.

Fakta om KOLD Festival

• Festivalen løber fra den 1.–3. februar 2024
• Programmet byder på mere end 20 koncerter, som bliver offentliggjort løbende
• Venues: Godset, Kolding Bibliotek, Knuds Dance Hall, Memorylane, EWII House, Orangeriet, Pitstop, UC Syd, Mørks Kælder og Rådhuset
• Musik: August Høyen, Kind Mod Kind, iomfro, Daniel Schulz og mange flere
• Køb billetter på koldfestival.dk

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel