Kolding Netavis

Kandidat til EU-Parlamentet

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Nikolaj Steffenauer. Privatfoto.

Tidligere LA-organisationsformand bliver kandidat til Europa-Parlamentet.

Liberal Alliances kandidat til Europa-Parlamentet i Sydjyllands Storkreds bliver tidligere organisatorisk formand for Liberal Alliance, Nikolaj Steffenauer, fra Kolding.

Det blev besluttet onsdag, hvor Nikolaj Steffenauer fik opbakning fra Liberal Alliances storkreds i Sydjylland til at være deres kandidat til Europa-Parlamentsvalget, der afholdes i juni 2024.

Til det kommende Europa-Parlamentsvalg vil Nikolaj Steffenauers fokus være, at EU skal vende tilbage til deres originale fokusområder: fred, frihandel og fri bevægelighed.

-Jeg er utroligt glad for at modtage LA Sydjyllands opbakning til mig som deres kandidat til Europa-Parlamentet, og det er en opgave, jeg vil gå til med den største ydmyghed. Jeg glæder mig utroligt meget til at komme i gang og komme ud med de budskaber, jeg har mærket en stor opbakning til i LA Sydjylland, og som jeg håber, er noget det resterende Syd- og Sønderjylland også kan bakke op om, fortæller Nikolaj Steffenauer i en pressemeddelelse.

Han er tidligere organisatorisk formand og næstformand i Liberal Alliance, og har også tidligere været storkredsformand i Sydjylland for partiet. Desuden blev Nikolaj Steffenauer 12. juni i år valgt, som politisk leder for Liberal Alliance i Kolding.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel