Kolding Netavis

Et af verdens bedste a cappella bands kommer til Kolding

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Wikipedia.

Der er en stor musikalsk oplevelse på vej til Kolding.

Naturally 7 gæster Forum Kolding Bramdrupdam i efteråret. De har været fast support på fire af Michael Bublé’s verdensturnéer. Her optrådte de sammen 467 gange i 25 lande foran fire millioner tilhørere og nu kan de opleves i Forum Kolding Bramdrupdam.

Naturally 7 består af syv mænd, der oprindeligt er fra Harlem i New York, og de betegnes ikke uden grund, som et af de allerbedste a cappella bands i verden. Det der gør Naturally 7 anderledes er, at alle syv medlemmer også mestrer et instrument – kun ved hjælp af mundens lyde forstås.

Der er således en der spiller trommer, en der spiller guitar, en der spiller trompet, en der spiller harmonika osv. – alt sammen med munden, og netop det gør dem unikke, for det får dem til at fremstå som et “rigtigt” band. Man tror det næppe, når man hører deres melodier, men alt er altså fremført med munden – der ER ingen instrumenter.

I 2019 deltog de i Verdens Vildeste Talenter med James Corden som vært på amerikansk Tv, og de nåede helt fortjent finalen, og vandt i kategorien, som verdens bedste gruppe.

Der kommer musik fra filmene Titanic, The Sound of Music, West Side Story, Grease, Jailhouse Rock, 8 Mile, Saturday Night Fever og mange flere.

Naturally 7 lægger vejen forbi Kolding, som den første koncert i 2023 ud af fem øvrige koncerter i Danmark:

-Det bliver den eneste koncert i vores område, siger Edvard Køhrsen, souschef for SlotssøBadet, som driver Forum Kolding i Bramdrupdam.

Der er plads til næsten 1000 gæster.

-Naturally 7 vil præsentere filmmusik gennem tiderne og der venter en fantastisk oplevelse uanset plads i salen, fortæller Edvard Køhrsen.

Der findes to forskellige billettyper – de dyreste tæt på scenen, mens de billigste er på tribunepladser. Dog er der garanti for, at alle får en rigtig god oplevelse med godt udsyn til scenen.

Koncerten finder sted tirsdag den 24. oktober klokken 20 i Forum Kolding Bramdrupdam.

Det er muligt at tilkøbe mad i forbindelse og forud med koncerten.

Billetter kan købes her

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Del denne artikel