Kolding Netavis

Bilka takker study buddies

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Pressefoto.

Et gavekort til brug i Salling Groups butikker er den flotte tak, som Bilka hjælper de talentfulde sportsudøvere på ungdomsuddannelserne i Kolding Talent-regi med at give til deres study buddy. En buddy betyder nemlig rigtig meget i en travl hverdag med lektier, afleveringer og træning.

Det kan være svært at følge med på lektie-fronten, når man er en ung, dygtig sportsudøver. Man er fx ikke altid til stede i timerne til at kunne tage noter, som skal bruges til afleveringer, eksamen osv.

For at gøre den del nemmere for de unge mennesker på ungdomsuddannelserne, har udøverne, som er tilknyttet Kolding Talent, mulighed for at tilvælge en study buddy. Denne buddy sørger for at tage notater og give dem samt anden relevant fakta videre til deres kammerat, når vedkommende er retur fra stævne, mesterskab eller kamp.

Én af de udøvere, som har en study buddy, er Pernille Sanvig fra Kolding IF Fodbold, og for hende har den afgørende betydning.

-Ordningen med study buddy har betydet meget for mig, idet jeg kan fokusere på min sport samtidig med, at jeg kan følge med i skolen. På den måde er det en hjælp til at få en hverdag til at fungere, hvor der i forvejen er meget at se til med både lektier, afleveringer og træning. Desuden gør ordningen det nemmere for mig at tage gymnasiet på 3 år, da jeg i perioder har meget fravær grundet sport, siger hun i en pressemeddelelse.

Tak fra Bilka

At en study buddy er vigtig for de unge talenter, er kommet Bilka Kolding for øre. De seneste år har de derfor udleveret et gavekort på 500 kroner til brug i Salling Gruops butikker til hver eneste study buddy, som er tilknyttet en udøver under Kolding Talent.

-Det gør mig utroligt stolt på vegne af alle medarbejdere i Bilka Kolding, at vi kan give tilbage til vores kunder med den her donation. Når det kommer til unges sundhed og trivsel, vil vi altid gerne gå forrest, og vi er glade for at kunne støtte op om den study buddy-ordning, Kolding Talent har, siger Malene Kirkeby, sektionschef i Bilka Kolding.

Hos formand for Sundhed og Fritid i Kolding Kommune, Birgitte Kragh (V), er glæden over samarbejdet helt på højde med Bilka Kolding.

-Det glæder mig enormt meget, at lokale virksomheder som Bilka Kolding tager del i det arbejde, vi laver omkring unge, talentfulde sportsudøvere i vores kommune. Vigtigheden af deres opbakning er enormt stor, og det er godt set af Bilka, at de støtter op om Study Buddy. På den måde både hjælper de det unge sportstalent indirekte, og ikke mindst direkte påskønner den person, som har et særligt talent for at være en god kammerat, siger hun.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel