Kolding Netavis

Kolding-designer lancerer nyt koncept

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Justian Kunz' nye koncept er, at tøjet måles og tilpasses den enkelte kunde. Kunden kan bestemme stoftype, farve og så videre. Foto: BlumePress.

Der bliver taget mål til dit nye tøj. Lørdag blev den nye kollektion vist frem i butikken i Kolding.

Coyt og Justian Kunz lancerede lørdag de nye kollektioner – både til herrerne og damerne.

– Det er et nyt koncept. Det er fremtidens måde, at købe tøj på. Det er skræddersyet tøj, men hvor vi kan producere det til priser, hvor alle kan være med. Selv om det er min kollektion, så kan du som kunde komme ind og være med til, at sætte dit præg på tøjet – det vil sige, hvis du eksempelvis synes, at ærmerne i skjorten er for lange, så kan de gøres kortere. Det gælder også farver og tekstiler. Kunne du bedre tænke dig, at skjorten er i silke i stedet for hør, så er du selv med ind over og vælge, fortæller designer Justian Kunz til Kolding Netavis.

Priserne starter ved 900 kroner for et par bukser, skjorter og bluser omkring 1.000 kroner.

Pæn interesse for nyt koncept

Interessen for Coyt og Justian Kunz’ nye koncept er stor. Justian Kunz fortæller til Kolding Netavis, at man ikke har haft føler ude i forvejen, for at vejre stemningen:

– Men det kan vi fornemme. Måden at handle tøj på i dag er ved at skifte. Folk er trætte af fast fashion og have ting, som de egentlig ikke føler så meget for. Og så er der den nye ånd med bæredygtighed. Fast fashion kan ikke følge med her. Det kan jeg. Det ene stykke tøj jeg producerer – er kun et styk. Jeg producerer ikke 30 styks tøj, der hænger i butikken. Jeg har kun det tøj, som hænger i showroomet og så bliver det produceret direkte til kunden efter deres mål. Jeg har kun den ene model og det tager cirka 30 dage og så er den leveret, siger Justian Kunz.

Hvis man køber tøj hos Coyt og Justina Kunz, kan man også få et mundbind med, der passer til tøjet. Mundbindet koster 100 kroner – og man kan ikke blot komme ud fra gaden, for blot at købe et mundbind. Det skal købes i forbindelse med et tøjkøb.

Reception

Lørdag var der så åbent hos Coyt og Justian Kunz på Rendebanen 6E i Kolding, hvor folk kunne komme ind og se den nye kollektion. I disse coronatider har man ikke haft nogle forventninger til dagens arrangement:

– Forventninger tør vi ikke sætte efter, griner Justian Kunz og fortsætter:

– I disse tider ved vi ikke om vi er købt eller solgt. Jeg må sige, at jeg var meget spændt klokken 19 i aftes (fredag aften, red.), da jeg hørte om de nye restriktioner. Spændt på, om vi stadig kunne tillade os, at holde denne reception.

Det kunne heldigvis lade sig gøre. Receptionen var velbesøgt.

Se billederne nedenunder…

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel
Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *