Kolding Netavis

Alfabos direktør Erik Lønne Gottfredsen fylder 60 år

Elo Christoffersen
Af Elo Christoffersen
Foto: Alfabo.

Erik Lønne Gottfredsen fylder 60 år og kan se tilbage på mange år i den almene boligsektor.

Senest i Alfabo som med Erik Lønne Gottfredsen i direktørstolen leverer imponerende resultater, oplyser boligselskabet i en pressemeddelelse.

Han er som det boligselskab, han er direktør for: Ordentlig, ordholdende, rummelig, nærværende og resultatorienteret.

Når Erik Lønne Gottfredsen fylder 60 år søndag den 30. juli, kan han se tilbage på fire år i direktørstolen i det almene boligselskab.

En stol, hvorfra han styrer et boligselskab med mere end 4.000 boliger fordelt over Region Syddanmark og over 40 ansatte i administration og drift.

Det gør han med værdierne i orden og en tilfredshed i at kunne tilbyde gode og solide boliger, som alle har råd til.

-Som alment boligselskab udfylder vi en væsentlig samfundsrolle. Og det betyder meget for mig, at det ikke kun handler om at generere overskud hvert år. Vi er her for vores beboere, fortæller han.

Stolt af arbejdet

Erik Lønne Gottfredsen har været i den almene boligsektor i en menneskealder. Her får han mulighed for at kombinere sin interesse for ledelse, økonomi og byggeri.

Erik Lønne Gottfredsen er nemlig uddannet tømrer og bygningskonstruktør og arbejdede i karrierens første år på tegnestue med arkitektprojektering og tilsyn på byggepladser.

I 1992 blev han ansat som driftschef hos Dansk Boligselskab, efterfølgende blev det til mere end 17 år som regionschef og regionsdirektør hos Domea.

I 2019 blev han ansat som direktør hos Alfabo.

-Den rivende udvikling vi oplever i Alfabo, driver mig. Der er fart på, vi leverer gode resultater, og det gør mig glad, at vi blandt andet har fået Munkebo af ghettolisten og har gang i en masse spændende renoverings- og byggeprojekter, fortæller Erik Lønne Gottfredsen og tilføjer:

-Vi har i Alfabo formået at skabe et hold, der yder en imponerende indsats. Der leveres en helstøbt indsats hele vejen rundt. Derfor er jeg også meget stolt af at være direktør i Alfabo.

Den rigtige retning

Alfabos bestyrelsesformand, Bent Jacobsen, glæder sig over samarbejdet med Erik Lønne Gottfredsen og fremhæver hans mange års erfaring og kendskab til branchen.

-Erik har en stor andel i den positive udvikling og vækst, som Alfabo oplever. Han er med til at bringe os i den rigtige retning og til at holde os til de mål, vi har sat, lyder det fra formanden.

Når Erik Lønne Gottfredsen holder fri, bruger han tiden på familien, venner og fritidsinteresser som jagt og cykling.

Han bor i Haderslev med hustruen Yvonne.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev. Så får du nyheder direkte i din indbakke.

Vi spammer ikke!

Tagget med:
Del denne artikel